Du læser nu
OUTFIT – weekend i oversize strik og jeans

OUTFIT – weekend i oversize strik og jeans

OUTFIT <i>- weekend i oversize strik og jeans</i>

 Shoes – Isabel Marant // Jeans – Vero Moda // Knit – H&M (not online) // Scarf – Acne

Et rigtigt weekend-outfit fra mig. Jeg fandt de blå jeans nederst i skabet, da jeg ryddede op i forrige weekend, og jeg havde egentlig glemt hvor glad jeg var for dem. De er ret gode og vinder især på den mellemhøje talje:) Derudover er I et par stykker, der har spurgt ind til min strik – den er fra H&M, men jeg har ikke kunnet finde den online. Den findes i flere forskellige farver og koster 149kr (I kid you not). Den er længere bagpå end fortil og så er den bare virkelig rar og hyggelig – perfekt til weekenden:)

OUTFIT <i>- weekend i oversize strik og jeans</i>

OUTFIT <i>- weekend i oversize strik og jeans</i>

OUTFIT <i>- weekend i oversize strik og jeans</i>

OUTFIT <i>- weekend i oversize strik og jeans</i>

Indlægget indeholder adlinks!

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top