Du læser nu
OUTFIT – work wear i bordeaux heels & grå jeans

OUTFIT – work wear i bordeaux heels & grå jeans

OUTFIT <i>- work wear i bordeaux heels & grå jeans</i>

Pumps – Magasin (old) // Jeans – Gina Tricot // Knit – Vila (old) // Coat – Selected Femme (old)

 Jeg kan godt lide at se sådan her ud på kontoret for tiden – høje hæle, jeans og en strik. Når jeg ikke har eksterne møder ihvertfald. Jeg er klar over, at såden et outfit næppe var gået på alle kontorer, men også på dét plan har jeg været heldig med mit job;) De bordeaux pumps er købt sidste år og er fra Magasins eget skomærke – som jeg ikke er helt sikker på stadig findes? De er virkeligt behageligt og var et sandt fund til prisen. Dem kan jeg let trille rundt i en hel dag – op og ned af trapper, hen og ud af gange. De grå jeans har I set før og den hvide strik er en gammel sag, jeg har fundet frem fra kælderen – den er vist oprindeligt fra Vila, men har efterhånden adskillige år på bagen. Den her fra ASOS har lidt det samme oversize feel, men det er ikke noget 100% match. Frakken er fra sidste år og er fra Selected Femme – jeg har desværre ikke har held til at finde noget lignende, der er i butik nu. Så mja – et outfit fuld af oldies-but-goodies. Selvom det ikke er sløjt i forhold til direkte links, så synes jeg nu alligevel at det er meget rart, at vide at min garderobe trods alt har længere holdbarhedsdato end en enkelt sæson:)

OUTFIT <i>- work wear i bordeaux heels & grå jeans</i>

OUTFIT <i>- work wear i bordeaux heels & grå jeans</i>

OUTFIT <i>- work wear i bordeaux heels & grå jeans</i>

OUTFIT <i>- work wear i bordeaux heels & grå jeans</i>

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (10)
  • Magasin laver stadig sko – lige nu er det dog kun ballerinaer du kan få 😉 vi blev alle sammen meget overraskede, da vi fik afvide vi fik disse pumps den gang – den havde vi ikke lige set komme, men det var fedt de udvidede lidt, for Magasins eget mærke er generelt noget af god kvalitet, men bare til billigere penge 😀

    • Ah ok – tak for info. Og sikke en skør årstid at lave ballerinaer på;) Og ja- jeg er ogå rigtigt glad for Magasins eget mærke!

  • jeg købte faktisk et par af de grå pumps, sidste gang du skrev, de var på tilbud. Jeg har ALDRIG haft dem på, for jeg synes de er SÅ skrøbelige, og mine underben dirrer, når jeg forsøger at holde balancen i dem 🙁

    • Nå, hvor træls – det lyder næsten som du har fået et par, der har været ‘dårlige’. Jeg har været vildt glad for mine og går super godt i dem. Når du skriver de er ‘skrøbelige’, hvad mener du så? 🙂

    • Jamen, jeg synes bare, at hælen er så tynd, og der ikke er så meget støtte i skoen. Til gengæld er dem fra Bianco, som også nævnes, et hit! De er ikke ægte noget som helst, men de er VILDT gode, at gå i 🙂

  • Ellers har Bianco lavet et HELT vildt godt alternativ. En pump med utroligt gang-venlig hæl og i både sort, petroleum or bordeaux. Og læder tror jeg faktisk 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top