Du læser nu
DYRGERG/KERN – om den nye Trilliance jubilæumskollektion

DYRGERG/KERN – om den nye Trilliance jubilæumskollektion

DYRGERG/KERN <i>- om den nye Trilliance jubilæumskollektion</i>

For nogle uger siden var jeg på besøg hos Dyrberg/Kern for at se nærmere på den nye jubilæums-kollektion ‘Trilliance’, der er lanceret i forbindelse med Dyrberg/Kerns 30års jubilæum. 30 år. Bum. Vi er altså næsten lige gamle. Vokset op sammen, om man vil. Den nye kollektion er fyldt med sparkle (det er jo Dyrberg/Kern), men på en ret anvendelig måde – jeg fik et bangle med hjem, som dem I kan se nederst og det er jeg blevet glad for. Det tilfører lidt hverdags-glam til mine outfits og det synes jeg egentlig er meget hyggeligt… #Glimmeronsdag, husker I nok.

Mit første møde med Dyrberg/Kern kan jeg tydeligt huske… Jeg var 14 – skulle konfirmeres lige om lidt, og brugte tiiiimer på at konstruere den helt rigtige ønskeseddel. Tænk en gavefest, der lå forude. Dyrberg/Kern blev forhanldet i det lokale center. I ‘Tiffany’s’. Og dér kunne jeg således bruge halve eftermiddage på at udvælge og nærstudere hvilke smykker der skulle på listen. Dengang havde jeg ikke huller i ørerne, så jeg gik primært efter armbånd (some things never change) og halskæder. Og jeg kan endnu huske lykken, da jeg (på den store dag) kunne pakke hele to Dyrberg/Kern-smykker ud. En halskæde. Og et armbånd. Lykken var gjort og jeg har stadig begge dele idag – omend de mest ligger og akkumulerer nostalgi hér 15 år efter. Min smag er med tiden blevet lidt mindre lyserød end den var engang;) Heldigvis Dyrberg/Kern vokset med mig (og os… jeg vil gerne vædde med, at jeg ikke er den eneste, der også i de tidlige teenage-år havde Dyrberg/Kern på listen), og fylder nu altså 30 år. Det må fejres – derfor kan I ovre på Stylista vinde smykker fra Dyrberg/Kerns Trilliance-kollektion. Find konkurrencen HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Dyrberg/Kern

 Kommentarer (2)
  • Jeg var også “med på bølgen” for en del år siden, hvad angår DyrbergKern 🙂
    Jeg er det faktisk stadigvæk. Jeg har netop købt en ring i roseguld, og jeg får komplimenter for den hver gang jeg har den på. Er vild med at deres lidt prangende smykker, kan gøre et hverdagsoutfit lidt mere interessant.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top