WEEKEND-TREAT – en friskpresset favorit fra juiceren – ACIE
DYRGERG/KERN - om den nye Trilliance jubilæumskollektion

WEEKEND-TREAT – en friskpresset favorit fra juiceren

WEEKEND-TREAT <i>- en friskpresset favorit fra juiceren</i>

Weekend og weekend-morgenmad er noget af det bedste jeg ved. Det har I nok luret by now;) Nuvel. Det er altså også i weekenderne, at juiceren bliver hevet frem fra gemmerne. Det er lidt i perioder, at jeg orker den. For den fylder (i vores forvejen packed køkken) og den er altså lidt besværligt at gøre ren. Men omvendt er det bare så lækkert – med friskpresset juice. Jeg overvejer lidt en juice-detox. Måske man skulle. Jeg kan jo starte med at klikke denne bog hjem og se om det er et overskueligt projekt:) Er der nogen af jer, der har prøvet?

Nuvel. Én af mine egne juice-favoritter er inspireret fra min tid i Stockholm, hvor jeg tit og ofte kørte en ‘Eat your greens’ ned. Den opskrift har jeg delt tidligere, men det er flere år siden, så nu får I den igen – den har nemlig også udviklet sig lidt siden.

 • 1tsk spirulina
 • 2cm ingefær
 • 2 æbler
 • en håndfuld spinat
 • 1/2 appelsin
 • 1/2 citron

Til at juice bruger jeg en gammel Philips-sag, som er ok – men jeg ønsker mig nu sådan en ny og flot model her – de fylder lidt mindre end dem jeg har og så er omdrejningshastigheden lavere, hvilket skulle gøre, at man får mere af det sunde med i juicen. Rigtig god weekend d’damer:)

WEEKEND-TREAT <i>- en friskpresset favorit fra juiceren</i>

Indlægget indeholder adlinks

12 kommentarer

 • […] herligt meget skum og leger med juiceren. Jeg har snakket en del om det med juice lately – først her og så her. Jeg er inde i en juice-periode. Det startede egentlig med de gode danske […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er meget vild med idéen om juice-detox, men i praksis kan jeg godt se nogle store udfordringer ved det. Bla det med rengøringen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du tænker rengøring af maskineriet? Det er sandt.. Det er noget rod.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Det er derfor en vitamix er så genial! Ingen rengøring af maskineriget kun beholderen hvor selve juicen er i, og det er så let som en blender.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg har prøvet at “juice-detoxe” et par gange, og jeg er vild med det 🙂 Jeg følger Jason Vales bog “7 lbs in 7 days”, som er god motivation, når man skal igennem syv dage uden fast føde … Første dag er ret nem, anden dag har jeg seriøse kaffeabstinenser/hovedpine, men fra dag tre kan jeg mærke, hvordan jeg får mere energi og glæder mig til at proppe sund mad i mig (min trang til slik og kager forsvinder!) på dag otte. Jeg vil dog anbefale at gøre det i en uge, hvor man har knap så travlt, for der går en del tid med at juice (og tage små lure de første par dage ;)).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha – 7 dage er lang tid synes jeg. Jeg tænker at 3 må være max – og at man lige testkører en enkelt dag først, for at se hvordan det er 🙂 Men det er sejt, at du kan og jeg må lige tjekke den bog ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Herhjemme hos mig ( i canada) der har vi en Vitamix, som vi bruger hver evig eneste dag. Den er meget smartere end en juicer, idet den får det hele med – fiber und alles. Der går nemlig intet til spilde og den er så nemt at gøre ren! Den liger mest af alt en super blender, hvilket den jo faktisk er. Vi starter hver evig eneste morgen med en juice eller smoothie bestående af spinat, ananas, krølkål?, gulerod, æble, appelsin, hemp, flad eller chip seeds, eller hvad vi nu har. Det er så nemt og dejlig måde at starte dagen på. Vi fik Vitamixen i April i gave, den er lidt dyr, men har virkelig brugt den hver evig eneste dag siden. Alle pengene hver og så kan den også så meget andet end at lave juice og smoothies bla. Peanut butter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mon ikke krølkål er grønkål? Bare et gæt – det er så krøllet, haha.. 🙂

   Det lyder som en god opskrift og jeg må lige tjekke sådan en Vitamix ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Haha jo selvfølgelig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Og så har jeg altså lige et godt tip til den halve citron der. For det smager virkelig godt at skære den tynde gule skal af og presse den med. Prøv det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså – putte citron med skræl i juiceren? Eller? Det lyder lækkert! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Sorry, pølsefingrene ramte lidt forkert. Der skulle stå skræl. Men ja, det smager toplækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DYRGERG/KERN - om den nye Trilliance jubilæumskollektion