Du læser nu
SHOPPING – oktober-opdatering af garderoben og shoppeaften med Monki

SHOPPING – oktober-opdatering af garderoben og shoppeaften med Monki

SHOPPING <i>- oktober-opdatering af garderoben og shoppeaften med Monki</i>

1. Scarf from Monki // 2. Coat from ASOS // 3. Dress from Monki // 4. Pants from Monki // 5. Sneakers from Zara

Jeg har tilføjet lidt nye sager til garderoben på det seneste – en hel del fra Monki er det blevet til. Lidt utippet (for mig selv, i hvertfald!?) – jeg synes tit det er alt for ungt (jeg lyder gammel – det er ikke meningen.. Jeg mener bare, at det er lidt ligesom H&Ms Divided og super fedt, når man er 17, men måske ikke altid så oplagt, når man er 28). Anyways – min egen fordom blev skudt til hjørne, da jeg kiggede forbi i weekenden. Med hjem røg et par virkeligt pæne sorte bukser, med det perfekte fit. Helt spot on til kontoret (jeg havde dem på på Instagram HER)! Derudover en lille enkel LBD med 3/4-lange ærmer (just how I like it), som jeg regner med at dresse lidt op med opsat hår og høje hæle. Og sidst – men ikke mindst – lidt tern til at krydre min vintersæson med lige dele blødhed og trendyness. Hvis jeg havde været mere modig (… og ikke havde haft så latterligt mange frakker as is), så havde jeg nappet frakken i samme print – mægtigt pæn. Den hvide frakke fra ASOS er samme model, som den har har i lyserød (forudsigelig type.. that’s how I roll), og jeg synes bare den er så mega pæn, at jeg ikke kunne lade være… Og skoene fra ZARA havde jeg overhovdet ikke brug for og var lidt et impulskøb, men de er bare mega behagelige og jeg glæder mig til at trave to storbyer tynde i dem i løbet af Oktober. Cool & comfy – to gode adjektiver, hvis I spørger mig;)

Og iøvrigt et lille tip om at Stylista og Costume inviteret til shoppeaften i Monki i næste uge, hvor I kan få 25% rabat på den nye kollektion (det gad jeg godt have vist i lørdags, da jeg svingede dankortet, men nuvel… What are you gonna do!?). I kan læse mere om eventet og tilmelding HER.

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (8)
 • Nå, men nu bliver det lige liiidt pinligt, altså, men godt så: Hvad betyder “utippet”? Er stødt på det flere steder, og farmor her er åbenbart blevet for gammel til at læse blogs på nettet, for kender ikke betydningen. (Har ovenikøbet prøvet at google mig frem til forklaringen – uden held). Little help?

  Og tak for DEJLIG blog!

  KH trofast læser Marie

  • Haha, du er sød. Og det er slet ikke så underligt, at du ikke kender betydning, for det er et ord jeg har adopteret fra min tid på ‘andra sidan’ (dét og träningsvärk, som jeg ikke fatter vi ikke har et ord for på dansk). På svensk siger man ‘otippat’, men den danske stavemåde ville være ‘utippet’ – og når først man har knækket nødden, så er betydningen faktisk meget lige til. Når noget er ‘utippet’, så er det noget man ikke lige ville have tippet på. I det her tilfælde havde jeg ikke lige tippet på, at jeg ville gå hjem med adskillige sager fra Monki 🙂

  • Hov – havde helt glemt at tjekke svaret. TAK! for godt svar. Nu behøver jeg ikke spekulere mere over det. 🙂

 • Sukker lidt efter den hvide frakke. Den ser flot ud! Hvordan er kvaliteten? Er det sådan noget fluffy noget?
  Tak for tippet om shoppe-aften 🙂

 • Når nu jeg ikke kan komme med til shoppeaften (buuhuu, Jylland) ..må man så ikke få at vide, hvilken størrelse, du har hapset bukserne i?

  • Det kan du tro – jeg har dem i medium. Jeg havde faktisk først købt dem i L (uden at prøve, sagde doven-lars), men måtte returnere dem for en M i søndags:) Det var ikke fordi jeg var ved at tabe dem i L, men de blev bare lidt for baggy til min stil og smag 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top