Du læser nu
Happy Halloween – én fra arkivet

Happy Halloween – én fra arkivet

Happy Halloween <i>- én fra arkivet</i>

Haha.. Det her føles helt åndet – og lidt off key i forhold til det der æstetiske univers, jeg ellers forsøger at bygge herinde.Nuvel. Éngang imellem må man også være lidt noller, for altså – if he shoe fits.. Og det er Halloween og det fortjener et lille glimt i arkivet til en tid, der var engang – nemlig til første gang jeg boede i USA. Til ‘rigtig’ Halloween. Jeg havde lånt min roomates vaskeægte gymnastik-leotard i pink sparkles og en matchende scrunchie. Oprindeligt var mit hår vist også crepet (?), men det er vist svært at se på billederne her. Jeg har aldrig været særlig god til at klæde mig ud – men when in Rome, right?! Når det er sagt, så er devisen en noget anden, når man er til Halloween i sådan en vaskeægte amerikansk collegetown – det er mere ‘skimpy’ end ‘scary’, så jeg forsøgte mig med en gylden middelvej. 80erne var vel lige dele scary OG skimpy, non!? 😉 Kan I have en (u)hyggelig Halloween derude – jeg glæder mig til at fejre min med veninder og mænd i Hamborg!

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top