Du læser nu
BOLIGINDRETNING – DIY printable palmeprint

BOLIGINDRETNING – DIY printable palmeprint

BOLIGINDRETNING <i>- DIY printable palmeprint</i>

Palmer er pæne. Og meget moderne. Så moderne, at jeg nok ikke er den eneste, der går og drømmer om at tilføje et strejf af palmesus til lejligheden.. Især ikke nu, hvor efteråret for alvor er rullet ind over os, dagene er korte og solskinstimerne få.. Derfor har jeg været igang i Photoshop og har strikket et lille fint palmeprint sammen, som nu står og pynter lidt på reolen, indtil jeg bliver træt af det igen og det får lov til at vige pladsen for en ny trend… Det er det gode ved print – de er lette at skifte ud. Og når man ovenikøbet selv laver og printer dem, så bliver det også en meget billig og nem måde at opgradere på:)

Hvis I er andre, der har lyst til lidt palme-pænhed, har jeg uploadet printet i highres lige her til fri download og afbenyttelse – det er lavet som A5 (300dpi), men printer man på en almindelig farveprinter, kan man sagtens printe ud i almindelig A4:)  Smid gerne et billede på Insta, hvis I er nogen, der printer det ud. Det vil være hyggeligt, at se det gøre glæde og gavn:) Rigtig god weekend søda damer – jeg har travlt med at nyde livet, mine veninder, min Skjorte og nogle tyske øller i Hamborg<3

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top