Du læser nu
OUTFIT – datenight og et par ord om ‘Kvinden der forsvandt’

OUTFIT – datenight og et par ord om ‘Kvinden der forsvandt’

OUTFIT <i>- datenight og et par ord om 'Kvinden der forsvandt'</i>

Sidste søndag var jeg på Café Pixie (og ondulere Østerbro’s bedste burger – nomnomnom, som vi siger) og i biffen og se ‘Kvinden der forsvandt’ – jeg var faktisk gået i gang med bogen, men min bedre havldel var for utålmodig til at lade mig gøre den færdig, så nu blev den altså set i biffen. I er et par stykker der, har spurgt hvad jeg synes om den, og jeg er egentlig lidt splittet… Benne (.. altså Affleck) gør det godt, og det gør det øvrige cast egentlig også. Den havde absolut elementer af “didn’t see that one comin'” (hvilket fx ikke rigtigt var tilfældet med ‘Fasandræberne’ – var den ikke lidt for forudsigelig, eller er det bare mig?), hvilket er virkelig positivt – men det er slutningen, der virkelig freaker mig. Jeg vil nødigt skrive for meget – vil bare sige, at slutningen var noget vag for my liking… Nuvel – var den min søndag aften værd? Absolut! Skal I gå ind og se den? Well, hvis I er bio-nørder som mig, der elsker enhver undskyldning for at gå i biffen, så absolut! Ellers? Så njaa… Vent til den kommer på video og se den hjemme i sofaen til den tid:)

I søndags-datens tegn var jeg trukket i blødt tøj. Mine nye sneaks og mit nye tørklæde blev luftet for første gang og begge dele bringer stor glæde. Jeg havde parret dem med sorte jeans og grå sweat – ingen dikkedarer med andre ord. Men er det ikke også sådan søndage skal være? 🙂

 Kommentarer (17)
 • Havde fuldstaendig samme vage foelses efter at have set den! 1: Jeg er ikke vild med Rosamunde Pike overhovedet. 2: Slutningen oedelaegger de 2 forrige timer, fuldstaendig! Men som min soester poienterede i weekenden, saa er det jo David Lynch, og taenker man paa slutningen i Twin Peaks, saa har han det med at oedelaegge det lidt? Men bogen skulle vist have samme slutning? Tja, vent paa filmen vil jeg sige 🙂

  • Haha – jamen David Lynch har jo lovet, at der kommer nyt i Twin Peaks til næste år (altså – “see you in 25 years!”. DEt er jo til næste år!!! :D). Men du har ret – det var sådan lidt antiklimaks.

 • Vi så faktisk også Gone Girl i USA en af de sidste aftener, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så skuffet over en film. Der var flere gange hvor jeg grinede, hvor jeg bestemt ikke tror det var meningen man skulle grine. Min kæreste og jeg blev enige om at det måtte være en thrillerkomedie 😉 Den fangede i hvert fald ikke mig, men den hjalp på mit humør, som var sådant lidt off lige netop den dag, og det kan jo også et eller andet.

  • Ligegyldigt hvad er det jo bare hyggeligt, at gå i bio, og det skal man ikke underkende… Men altså. Nja. Den var lidt skør.

 • Jeg så filmen sammen en veninde der ikke havde læst bogen og hun var heller ikke rigtigt overbevist om slutningen. Det kommer på en eller anden måde bedre frem i bogen. Der tror man mere på det og forstår det bedre. Husker dog ikke helt, hvorfor.

  Jeg ved ikke, om der er så meget ved at læse bogen når man har set filmen men da jeg læste bogen for lææææænge siden var jeg i hvert fald ret begejstret

 • Gone girl var klart mere overraskende end fasandræberne. Har kun set fasandræberne i bio og den var ret barsk, synes jeg. Men god historie. Gone girl´s slutning var virkelig ikke ret god, synes jeg. Virkede lidt urealistisk på en eller anden måde. Har du i øvrigt læse andre af Flynn´s bøger? Jeg var ret glad for at læse “Skarpe genstande”. Også en grum historie, men rigtig god.
  Elsker i øvrigt at gå i bio. Lyden og stemningen er noget af det bedste og så duften af popcorn.. Mmmmmmm 🙂

  • Uh – det kan være jeg skal læse ‘Skarpe Genstande’. Jeg mangler en ny bog (har jo lovet mig selv, at læse flere bøger, så de ryger hurtigt for tiden) – må straks forbi Saxo 🙂

 • Jeg er ved at læse bogen inde jeg skal se filmen. Da jeg nok ikke får læst den færdig inden midt november (har kun læst ca. 1/4), håber jeg bare den stadig er i biografen. Ville ikke se filmen først, for så er en bog om hvem der står bag hendes forsvinden, nok lidt kedelig. Jeg har en Kindle, så kunne købe bogen for ca. 35 kr., det er altså fantastisk 🙂

  • Haha ja – jeg har også opgivet at læse resten af bogen nu hvor jeg har set filmen. Spændingen er lidt røget 😉

 • Jeg ELSKER du har skrevet “på video” 😀 hehe. Jeg har faktisk også tænkt sådan lidt “mjaa” om filmen og er derfor kommet frem til, vi netop skulle vente til den kunne fx Netflix’es eller noget. Og vi er ellers ivrige bio-gængere. Men rart nok lige at blive bekræftet i, man kan gemme bio-pengene til den nye Hunger Games rammer det store lærred senere på måneden 🙂

  • Hahaha – jeg tænkte slet ikke over det, men kan godt se nu, at det var lidt skørt. Jeg har jo arbejdet i Blockbuster i mine unge dage – ‘girl from the video store’, høhø… Gad vide om jeg nogensinde har fortalt det før? Nå. Men I did. 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top