MONDAY BLUES – og et glimt fra Hamborg – ACIE
OUTFIT - datenight og et par ord om 'Kvinden der forsvandt'

MONDAY BLUES – og et glimt fra Hamborg

MONDAY BLUES <i>- og et glimt fra Hamborg</i>Åh – hjemme fra magisk weekend i Hamborg, og tilbage på pinden. Vi landede kl 22 igår aftes, og jeg skal være den første til at indrømme, at jeg var noget mast i det, da vi vinkede farvel i lufthavnen og Skjorten og jeg efterføglende lod os fragte det sidste stykke hjem til Kajen på bagsædet af en taxa. Der er masser af billeder der skal vises og tips der skal deles, men først en masse arbejde der skal klares. Kender I det, når man næsten trænger til weekend ovenpå en weekend? Sådan føles det lidt:) Vi har drukket gode cocktails, vandret gaderne tynde (jeg kan godt lide, at være hende med kortet, kan I nok se;)), spist god mad, grint og givet hinanden en masse highfives. Vores mænd ligeså. De kommer heldigvis godt ud af det med hinanden, og det er både rart og hyggeligt, at vi (også) kan lave ting som par:) Nu skal et par intense dage lige fordøjes og koges ned til delevenlige glimt her til bloggen… For der er ret rart dér i Hamborg og med en flyvetid på sølle 35minutter er det svært ikke at anbefale til en weekend-getaway. Et krydderimix af Vesterbro, Nørrebro, København K og Hellerup. Det er svært at forklare – forhåbenligt kan mine billeder fortælle en mere tydelig historie. Men nu – speed-arbejde og deadlines. Hep!

 

4 kommentarer

 • Åh hvor ser Hamborg dog ud som en fin by – min kæreste og jeg har også snakket om at tage dertil snart.

  Noget helt andet : kom der nogensinde en vinder i din #sommermedchatelet-konkurrence? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også en rigtig rar by – det kan I trygt gøre.

   Og ja – det gjorde dér. Signe blev den lykkelige vinder af en ny kuffert.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hamborg er en virkelig charmerende by..! Læste en artikel med matador “mor” Lise Nørgaard at det er en af hendes yndlingsbyer -og den er bestemt også en by – jeg vil besøge igen… Mange originale spisesteder og flot arkitektur!
  Pæne terner du har på.. er det købt herhjemme?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - datenight og et par ord om 'Kvinden der forsvandt'