Du læser nu
REJSER – weekend-øjeblikke fra Hamborg

REJSER – weekend-øjeblikke fra Hamborg

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

Jeg har efterhånden fået kigget alle Hamborg-billederne igennem (og der var ellers mange, kan jeg godt fortælle;)) og jeg labber både weekend-minder og solskin i mig. Det var sådan én af de der efterårsweekender, som er helt fantastiske – lørdag meldte temperaturen 19 (!) grader, og Hamborgs mange alléer var et farverigt tæppe af grønne, gule og røde nuancer. En perfekt kulisse til en storby-weekend. Hamborg er ikke større end at man let kan komme rundt til fods, så det gjorde vi. Og så stoppede vi undervejs og fik en lille øl dér, en lille kaffe hér og en lille kage, når lysten meldte sig. For dét gjorde den, naturligvis;)

Som jeg skrev igår, så er Hamborg lidt en finurlig blanding af Vesterbro, Nørrebro, København K og Hellerup. Eller måske endda Charlottenlund. Vi boede i området St Pauli, som er meget Vesterbro-agtigt. Eller Jægersborggade-agtigt. Med masser af små beverdings (… jeg bruger det ord for sjældent), forretninger, kebab-joints, barer og gadeliv. Området omkring Reberbahn var ikke særligt spændende – måske beskrives det bedst som Hamborgs snuskede armhule.. Der lugtede ihvertfald lidt sådan;) Centrum og området omkring Rådhuset minder meget om København K – på godt og ondt og så er der de flotte kvarterer rundt om Alsteren, som vel bedst beskrives som et kryds mellem Strandvejen om ambassadekvarteret på indre Østerbro… I Hamborg møder man altså lidt af hvert, og jeg synes virkelig, at der var rart… Og hyggeligt. Det håber jeg, at I kan fornemme på billederne:) Og så gør det heller ikke noget, at man bare bor og spiser væsentligt billgere end i de fleste andre storbyer..

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

REJSER <i>- weekend-øjeblikke fra Hamborg</i>

 Kommentarer (13)
 • Hvor ser det lækkert ud 🙂 Jeg skal til Hamburg i weekenden. Har du et tip til, hvor jeg bare må spise eller få drinks?
  Tak for en dejlig blog!

 • Jeg kunne godt tænke mig at vide det samme som Astrid! 😀 Hvor er dine jeans fra på det øverste billede? De ser ud til at have den perfekte blå farve! 🙂

  • Hej Sara

   Det er et oldgammelt par fra Zara, som efter denne weekend er kommet på pension – de er simpelthen for tæt på at revne i måsen til at jeg tør gå med dem mere;)

   KH

  • Haha! Jeg har også flere par jeans der efterhånden er tyndslidte, så nu er jagten gået ind på nogle nye. MEN, når de slides ihjel så ved man da at de har været et godt køb, og det synes jeg egentlig på sin vis er en meget rar følelse! 😀

 • Kære Acie,
  Hvor ser det bare dejligt ud – Og hvor lyder det bare som en dejlig tur, I har haft!:) Jeg tænkte på – Kunne du lokkes til at fortælle, hvad det er for nogle strømpebukser, du har på på billederne? De ser helt perfekte ud og kunne være enden på min forfærdelige jagt på de perfekte strømpebukser!

  • Det kan du tro – de er bare fra H&M og er vist en 40DEN og matte. Så vidt jeg husker 🙂 Det er ikke så længe siden jeg har købt dem!

 • Det ser skønt ud! Jeg skal selv til Hamborg i december. Her er der julemarkeder – men også alt det andet hyggelige. Jeg glæder mig til at se dine vinkler på Hamborg – det er altid skønt med inspiration.

  • Ej, det lyder også virkelig rart. Jeg havde troet at der ville være lidt mere Halloween over byen, men det synes jeg ikke rigtigt der var. Kunne godt forestille mig at julen er virkelig fin:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top