Du læser nu
OPSKRIFT – 5 LCHF varianter af klassisk comfort-food

OPSKRIFT – 5 LCHF varianter af klassisk comfort-food

OPSKRIFT <i>- 5 LCHF varianter af klassisk comfort-food</i>

Jeg har i snart 2 år levet med en hvedeintolerance. Den viser sig primært ved maveonde og øget tendens til eksem, og jeg lever sådan set et helt normalt liv. Lige da jeg fik beskeden gik jeg helt ‘cold turkey’ med hvede i nogle måneder (for nogle kan det ligesom ‘resette’ hele systemet og afhjælpe en intolerance.. desværre ikke for mig), men idag lever jeg som hovedregel hvedefrit i hverdagene og skajer ud i weekenderne. Heldigvis er det de seneste år blevet væsentligt lettere at leve uden hvede – ikke mindst takket være LCHF-bølgen som er rullet ind over os de seneste par år. Vi får leveret LowCarb-kassen fra Aarstiderne, som giver rigtigt god inspiration i det daglige og derudover findes der jo adskillige gode blogs og kogebogsforfattere derude, som også bidrager til udvidelsen af opskriftsarsenalet.

Det er ved at være noget tid siden jeg sidst har delt en LCHF-opskrift, så nedenfor har jeg delt 5 comfort-food-favoritter fra arkivet. Dér må comfort-food til i de kolde mørke måneder, men omvendt venter jul, julekjoler og julemad lige om hjørnet, så det gør ikke noget, at det ikke lander alt for tungt.
OPSKRIFT <i>- 5 LCHF varianter af klassisk comfort-food</i> [OPSKRIFT PÅ LCHF TOAST]

OPSKRIFT <i>- 5 LCHF varianter af klassisk comfort-food</i>

[OPSKRIFT PÅ LCHF VAFLER]

 

OPSKRIFT <i>- 5 LCHF varianter af klassisk comfort-food</i>

 [OPSKRIFT PÅ LCHF BURGERBOLLER]

OPSKRIFT <i>- 5 LCHF varianter af klassisk comfort-food</i>

[OPSKRIFT PÅ LCHF LASAGNE]

OPSKRIFT <i>- 5 LCHF varianter af klassisk comfort-food</i>

 [OPSKRIFT PÅ LCHF HOTDOG-BRØD/HOTDOG-WRAPS] 

 Kommentarer (2)
  • Ej hvor ser det altså godt ud! Jeg er SÅ glad for at være hjemme ved vores køkken igen, og jeg tror helt sikkert nogle af de her skal prøves i den nærmeste fremtid. Egentlig synes jeg vi hurtigt er faldet tilbage i de gamle vaner – også med maden, på trods af at vi har været afsted i fire måneder, og sådan en rum tid burde måske kunne ryste en lidt ud af de gamle vaner. Ikke helt endnu. Men jeg gad godt prøve om de her ikke kunne erstatte nogle af vores favoritter inden vi ryger for meget tilbage i de gamle rutiner med hvedemel und alles.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top