Du læser nu
OUTFIT – hvid frakke fra ASOS, jeans og bordeaux hightops

OUTFIT – hvid frakke fra ASOS, jeans og bordeaux hightops

OUTFIT <i>- hvid frakke fra ASOS, jeans og bordeaux hightops</i>

Coat – ASOS // Shoes – ZARA // Jeans – ZARA (very old – similar) // Sweater – Moss

I Hamborg indviede jeg min nye fine hvide frakke fra ASOS – den nåede lige akkurat at komme inden vi tog afsted fredag. Jeg er allerede nu klar over, at jeg nok kommer til at spilde kaffe ned af den på et tidspunkt. Murphy’s Lov, ved I nok. Men sådan er det – skidtet kan vel renses, når (nej.. ikke hvis.. når) vi når dertil. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor, men jeg har altid været tiltrukket af hvide frakker – der er noget klassisk over dem, uden at det bliver forudsigeligt. Det passer mig godt.

Resten af outfittet bestod af behagelige favoritter – som det sig hør og bør, når man iøvrigt bruger sine kræfter på at gå på opdagelse i en ny by. Mine jeans er gamle (meget gamle) og jeg fandt dem i bunden af skabet som led i et oprydningsprojekt for nogle uger siden – weekenden i Hamborg var deres endegyldigt sidste opgave og jeg tør nu ikke længere gå med dem af frygt for at de sprækker i måsen. De hænger i en tynd tråd. I bogstaveligste forstand.

OUTFIT <i>- hvid frakke fra ASOS, jeans og bordeaux hightops</i>

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top