Du læser nu
PHOTOSHOP-TIP – om at fotografere i de mørke vintermåneder

PHOTOSHOP-TIP – om at fotografere i de mørke vintermåneder

De fleste af jer har nok hørt en blogger eller 3 beklage sig over vanskelighederne forbundet med at forsøge at forevige noget som helst i de mørke vintermåneder. Eller også blogger I selv og har stået i situationen, hvor ens gode intentioner på ingen måde oversættes af kameraet til noget der kan bruges til noget. Overhovedet. Jeg har ihvertfald selv være dér – i begge grøfter. Og nok kan man ikke erstatte naturligt lys og nok er der ikke ret meget af det (det naturlige lys altså) lige for tiden – men man kan dog alligevel ‘snyde’ lidt ved at arbejde med indstillingerne på ens kamera, men også med hjælp fra Photoshop. Sidstnævnte har jeg listet en lille guide til nedenfor – 3 nemme trin til at lysne billeder i Photoshop og undgå det ‘gule’ fra kunstigt lys:) Forhåbentligt kan er I nogen, der kan have glæde af det – så vi alle kan slippe for brok over dårligt vinterlys;)PHOTOSHOP-TIP <i>- om at fotografere i de mørke vintermåneder</i>

 Kommentarer (5)
  • Det der teknik er altså guld værd! I øvrigt har jeg oplevet på det seneste at den der bloglovinramme forsvinder når jeg er herinde. Jeg plejer at læse med via bloglovin, hvor jeg bare trykker videre til næste indlæg, men det kan jeg ikke fra din, fordi den simpelthen er væk. Jeg ved ikke om det er noget her eller om det er noget med bloglovin, men tænkte jeg bare lige ville give en heads up 🙂

  • Av ja, det er godt nok svært her i mørket. Jeg synes, at det kan lade sig gøre med gode billeder i form af stilleben, mad osv. Men outfitbillederne vil jeg helst tage udendørs, da det bare er lidt mere spændende at kigge på. Derfor har jeg her på det seneste bare måttet leve med mørke outfitbilleder 😉

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top