Du læser nu
OUTFIT – Oversize strik, nederdel og Nike Roshe

OUTFIT – Oversize strik, nederdel og Nike Roshe

OUTFIT <i>- Oversize strik, nederdel og Nike Roshe</i>

 Sneakers – Nike Roshe Run // Skirt – H&M (sold out online) // Knit – H&M (sold out online) // Scarf – Monki

 Det her outfit er en sand weekend-favorit for tiden. Kombinationen af den store vamsede strik, mit ternede tørklæde, den sorte nederdel jeg panikshoppede i New York og sneakers. Hvilket egentlig er sjovt, for jeg er ikke den store sneakers-pige (medmindre, der står Isabel Marant i sålen. Guderne må vide, hvor det er lige er dér jeg har valgt at kaste min kærlighed), og synes altid alle andre ser tjekkede ud i sneakers, mens jeg selv føler mig lidt som én der går rundt i kondisko. Jeg ved ikke om det giver mening, for andre end mig;) Det hjælper dog at se disse billeder – det ser ikke helt skørt ud. Jeg burde nok gøre det noget mere;)

OUTFIT <i>- Oversize strik, nederdel og Nike Roshe</i>
OUTFIT <i>- Oversize strik, nederdel og Nike Roshe</i>

 Kommentar (1)
  • Det giver så meget mening 😉 har det på præcis samme måde. Men det hjælper en del, hvis man har nederdel på til sneakers, så bryder det altså lidt kondisko-følelsen. Anyway, du ser rigtig godt ud og det er et pænt outfit uden kondisko-vibes over sig!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top