Du læser nu
INSPIRATION – til årets festlige jule-outfits

INSPIRATION – til årets festlige jule-outfits

ANNONCE

Julen og alle den fester er lige om hjørnet – og hvis der er noget jeg synes der er svært, så er det festtøj. Man kan jo ikke bare lige hoppe i en skjorte og et par jeans, som jeg typisk gør det til hverdag. Nej. Der skal helt andre midler i brug – blonder, silke, pallietter, højt hår, højere hæle. Den slags. Jeg kan næsten blive træt bare ved tanken – mest fordi, det er i de situationer, at jeg står på hovedet i klædeskabet og manisk flår altid ud i et forsøg på at finde noget, der er bare remotely festligt, mens sveden begynder at hagle af mig og håret derfor klasker inden jeg overhovedet er kommet ud af døren. It never fails. Men i år skal det være løgn – jeg vil være forberedt. Og således starter forberedelserne allerede nu. Årets første julefrokost falder iøvrigt allerede på fredag, som omend det føles en kende præmaturt, så er det altså ikke et sekund for tidligt.

INSPIRATION <i>- til årets festlige jule-outfits</i>

1. Pants – H&M // 2. Silk tee – Toogoodtobebasic // 3. Earrings – DyrbergKern // 4. Skirt – SheInside // 5. Blouse – SheInside // 6. Dress – Ganni // 7. Heels – ASOS // 8. Clutch – YSL.

I år tænker jeg lidt at det kunne være sjovt at prøve palliet-sagerne fra H&M, der både er billige og behagelige (bilder jeg mig ind – der står de er af jersey…) og en afslappet sort silketee, høje hæle (jeg tænker at jeg lige sparer mine Loubs for klamme julefrokost-gulve (alle ved at ingen rød sål bliver flottere af at have jokket i en karrysild og resterne af en friturestegt fiskefilet med remo) og istedet kører en billig ASOS-pump. Jeg drømmer også om silkekjolen fra Ganni, som er klassisk, elegant og festlig – men tør man iklæde sig silke til de skøre julefester? Nederdelen og skjorteblusen fra SheInside er sådan en god back-up-plan, som kan redde outfit-kriser både sammen og hver for sig (igen – julefrokoster kan godt tage lidt overhånd, og selvom silke-sagen fra Ganni er pæn, så er tanken om at ham den stive fra IT lige hælder en brandbil ned af ryggen på én i baren bare ikke særligt nice – slet ikke når man står i silkekjole til 1600kr, men dog lidt mere tålelig, når ens outfit tilsammen har stået i 400kr)… Og så kan man jo passende matche de glitzy juleoutfits med den fine Samsung Galaxy Alpha jeg tippede om tilbage i oktober – lige nu er der gemt én på nettet, som I kan finde og vinde (*rim*). Klik på banneret foroven for at læse mere – eller se den lille skøre video nedenfor:)

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top