Du læser nu
EN STATUS – 7 hurtige til mig selv

EN STATUS – 7 hurtige til mig selv

EN STATUS <i>- 7 hurtige til mig selv</i>

Hej Agurk. Det er noget tid siden vi sidst har haft én af dem her, så det må vel være på høje tid – hvad sker der hos dig for tiden? Ja, det er lang tid siden, så lad os da køre et par hurtige – det er hyggeligt:) Hmm… Der sker ikke vildt meget – ‘arbejd, arbejd’ er vist dét der er at sige:) Der er dog mindre end to uger til jeg hopper på en flyver mod New York og nedtællingen er for alvor igang. Jeg glæder mig mega mega mega – næsten mere end sidste gang. Både til at kysse min nevø og niece (og kramme deres forældre), men også til at dvaske rundt i et julet New York med min kærlighed i hånden.

Ja – det lyder også meget dejligt! Har du spændende planer for weekenden? Nja.. Årets første julefrokost (og dét endda med Stylista/Costume-crewet) skal skydes af, men jeg skranter lidt, så jeg håber jeg når at blive frisk. Ellers bliver det noget med croissanter og kaffe, lammefutter og hygge… Jeg går og overvejer hvilken kage jeg skal bage og om man måske skulle til at få sat lys på altanen – det er så mørkt uden for, og det er så hyggeligt med lidt ekstra lys:)

OK – du er tidligt ude med juleriet! Har du så allerede fod på årets juleønsker også? Nej, det ville være synd at sige. Altså lidt ønsker man sige vel altid Lige nu ønsker jeg mig lidt dem her og pallietbukserne jeg viste frem her, men jeg har lovet mig selv ikke at shoppe inden New York. Af deciderede juleønsker bliver det nok mest bolig-ting, og så plejer Skjorten og jeg at give hinanden en skiferie:)

Nå – det lyder da rart. Ved I så hvor I skal hen endnu? Nej ikke endnu – vi vakler mellem Italien hvor vi var sidste vinter og Val d’Isere, hvor vi var i Påsken. Flødepasta og schnitzler vs. croque monsieur og raclette. Ingen let battle!

Hvad med jul og nytår – hvordan skal det fejres? Meget standard – sidste år var det mig, der inviterede hele familien til jul på Kajen. I år bliver det mere low-key – familien fra New York kommer hjem, så meget kommer nok til at dreje sig om dem:) Til nytår har vi derimod inviteret en masse venner og jeg håber, at det bliver en sjov aften med masser af bobler, dans, venner og fyrværkeri. Jeg kan – som I nok ved – godt lide at invitere, så jeg glæder mig:)

Det lyder sjovt! Det kan være vi får lov til at følge med i forberedelserne så? Ja da – absolut. Jeg regner med at gå totalt i julemode først og har alle mulige julede indlæg i ærmet (jeg ved ikke hvornår jeg blev dén type?!), men derfra kører vi på med nytår, glimmer og bobler:)

Perfekt – sæt igang så! Ja det gør jeg – jeg håber I vil følge med:)

 Kommentarer (9)
  • Det er hyggeligt med sådan et indlæg!

    Holdt du og Skjorten jul sammen sidste år? Min mand og jeg skal holde sammen for første gang i år, men ALT er jo også kastet op i luften efter vores datter er kommet til (hidtil har vi ikke kunne holde sammen fordi hans familie spiste flæskesteg og min familie spiste and :-))

    • Nej – og heller ikke i år. Vi har besluttet os for, at det logistiske kaos nok skal komme tids nok, så end så længe har vi det fint nok med at fejre hver for sig. Vi har hinanden hele tiden – den ene aften kan vi godt hellige os vores familier. Jeg vil selvfølgelig gerne se min USA-familie, men omvendt har Skjorten gamle bedsteforældre som han gerne vil nyde så længe han kan:)

    • Det er jeg glad for at du synes – jeg synes også de er ret hyggeligt, men var i tvivl om andre måske synes jeg var helt vanvittig 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top