Du læser nu
REJSER – Singapore-minder og tilbageblik

REJSER – Singapore-minder og tilbageblik

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

At følge med på Rockerens blog den seneste uge har været en underlig tur ned af memory-lane – underlig i den forstand, at en anden pludselig genlever ens egne minder. Så jeg har ikke kunnet lade være med at gå helt i Singapore-mode, og deraf dette indlæg – jeg håber at I vil bære over med mig. Turen til Singapore var en kæmpe oplevelse og én af dem jeg stadig lige skal nive mig selv i armen over, at have fået med i bagagen takket være hele dette blogeventyr:) Nu er der måske nogle af jer, der har fået lidt nok af Singapore, men jeg tillader mig altså lige at dvæle lidt ved nogle mægtigt fine minder.

Selv sådan en lille rejsenød som mig, der har fået fjerne himmelstrøg ind med modersmælken (og engang i et teenage-tvært øjeblik opgivende sukkede til mine forældre, at jeg altså ikke gad med ud og rejse mere, for hvor (i alverden.. pun intended.. fnis) skulle jeg selv tage hen med min familie, når jeg engang blev voksen – der ville jo ikke være uopdagede pletter tilbage!…. den hører jeg stadig for, men det er vist fortjent..) fik én på opleveren derude hvor Øst møder Vest i sådan en skør twilight-zone. Vores program var pakket – det er det gerne, når man er på pressetur, for arrangørerne vil jo gerne, at man får så meget stof med hjem til indlæg som overhovedet muligt. Det betød at det tog mig måneder at fordøje hele oplevelsen. Nu et år senere husker jeg stadig detaljerne, men er omvendt også i stand til at se dem i et lidt større perspektiv; trække hovedlinjerne ud.

Singapore er en heftig blanding af forskellige kulturer – oprindeligt af forskellige asiatiske folkeslag, men nu også hjem for mængder af western expats. Maden er god (igen – en blanding af øst og vest.. Hér kan man få både traditionel chilicrab og sliders), folket venligt og byen imponerende. Man får viben af top-moderne storby blandet med mere originale kvarterer (China Town og Litte India fx) og fornemmer at byen/landet har været under konstant opbygning fra starten og  at dét momentum standigt driver arkitekturen videre. Der er imponerende. Det er vist den bedste måde at beskrive det på.

Mens vi var der nåede jeg virkelig at falde for byen – og en dag drømmer jeg om, at slæbe Skjorten med og vise frem. Eller. Tænk. Endnu bedre – hvis man en dag blev sendt derud for at bo. Det gad jeg godt – omend det in my line of work virker som et lidet plausibelt scenarie.. Drømme kan man dog altid;)

Hvis I har lyst til endnu mere Singapore så kan I finde mine indlæg og umiddelbare indtryk fra turen HER, HER, HER, HER og HEROoooog til sidst – en lille reminder om jagten på en Galaxy Alpha, der gemmer sig et sted på nettet. Klik på banneret for oven for at jagte den pæne telefon og få chancen for at vinde den. Go go go go:) (sponsoreret)

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

REJSER <i>- Singapore-minder og tilbageblik</i>

 Kommentarer (2)
  • Allerede da du var afsted sidste år, satte jeg Singapore på listen, og nu hvor Cathrine har været afsted, kan det slet ikke gå hurtigt nok med at komme ned og opleve. Det kunne evt. lige kombineres med Vietnam, som jeg savner noget så voldsomt!

  • Vi var i Singapore sidste år på det sidste stop på vores bryllupsrejse. Jeg har aldrig i mit liv været SÅ betaget af et land, som jeg var af Singapore.
    Dét ændrede sig så i år da vi var i Japan. Særligt Tokyo. Der er ingen tvivl om at jeg vil tilbage til Singapore. Men Tokyo var så meget mere vild end Singapore. Vi var der i 5 dage – begge steder faktisk – og ingen af stederne var den tid nok.
    Så for at runde af – hvis du var vild med Singapore, så overvej Tokyo på et tidspunkt.
    Jeg har også slugt alle indlæg I skrev i den tid og nu igen 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top