SHOP THE CLOSET - Acie

SHOP THE CLOSET

SHOP THE CLOSET

Jeg har opdateret shoppen med lidt af hvert – der er noget Kenzo, nogle nederdele, sko, frakker og en masse andet. Jeg forsøger altid at rydde ud mindst en gang i kvartalet, så jeg håber, at der er nogle ting, som kan få nye lykkelige ejere:) I kan finde shoppen her.

2 kommentarer

  • Lige noget helt andet end indlægget (selvom jeg er på vej ind for at tjekke shoppen ud). Jeg skrev nemlig sidst at bloglovin’-baren forsvandt herinde, men den er tilbage nu. Til gengæld er der nu noget af dit fine banner man ikke kan se, fordi Stylista-blog-baren går nedover =/

    • Jeg fik aldrig svaret dig sidst – men det er til din ære, at det med Bloglovin’ er fikset. Jeg vidste det ikke selv, så det var rart, at du skrev!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top