Du læser nu
SHOPPINGTIP – Stella-ish kjole fra H&M i sort

SHOPPINGTIP – Stella-ish kjole fra H&M i sort

SHOPPINGTIP <i>- Stella-ish kjole fra H&M i sort</i>

De fleste af os kan nok huske den der meget ombloggede hvide peplum-sag som spøgte i blogland i sommers – jeg kan huske hvordan jeg selv stod med den i hånden og alligevel besluttede at hænge den tilbage på stativet i et øjbeliks klarsyn. Jeg havde nok hvide kjoler. Og en hvid festkjole er ikke det mest anvendelige der findes. Hmpf. De 10 sekunders ræssonement nåede jeg at fortryde adskillige gange efterfølgende – men da var den umulig at opstøve igen. Sådan går det. Og måske var det for det bedste. Senere på efteråret landede den i en stærkt mønstret version. Jeg var fristet – en slags plaster på såret. Men. Mønstret. ‘Bare den var sort…. eller navy… eller måske bordeaux…’, sukkede jeg for mig selv. Og så pludselig. Idag. Han den der dér på bøjlen. Og det tog mig ikke mange sekunder at slå til. Jeg har vist den på, på instagram HER. Så d’damer – her med et dugfriskt tip fra H&M-stativerne: den er i butik nu. Den fandtes i næsten alle størrelser i Fields for et par timer siden. Men man skal nok være hurtig. Og når man det ikke, så holder jeg stadig på, at denne sag fra ASOS er et yderst udemærket alternativ. Så udemærket, at jeg selv har været lige ved at klikke den hjem.

SHOPPINGTIP <i>- Stella-ish kjole fra H&M i sort</i>

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top