Du læser nu
OUTFIT – en kombination af sort og lyserød

OUTFIT – en kombination af sort og lyserød

OUTFIT <i>- en kombination af sort og lyserød</i>

Shoes – Nike Roshe // Jeans – Gina Tricot (old – similar) // Sweatshirt- H&M mens // Coat – ASOS

Et par billeder fra en stormfuld lørdag – én af de første dage i dette efterår, hvor man for alvor kunne mærke kulden gå gennem marv og ben. Det var overmodigt med de bare ankler, men jeg var ikke forberedt på dette pludselig temperaturfald. Eller. Temperaturfald og temperaturfald – vi var vel snarere ude i noget solid chillfactor. Regardless. Det var koldt. Og stormende. Vinteren er på vej.

Og se mig – i sneakers igen. Jeg prøver. Bliver bedre. Selvom jeg stadig føler mig lidt som én i kondisko. Heh. Tilgengæld var det rart, og det kan jo være et af de bedste argumenter overhovedet for at tage noget på. Jeg forestiller mig iøvrigt, at det her bliver min New York-uniform når vi skal afsted næste gang (… 1.5 uge igen – tiden går alt for langsomt).

OUTFIT <i>- en kombination af sort og lyserød</i>

OUTFIT <i>- en kombination af sort og lyserød</i>

OUTFIT <i>- en kombination af sort og lyserød</i>

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top