OUTFIT – en kombination af sort og lyserød – ACIE
OPSKRIFT - let og lækker chokoladebrownie..

OUTFIT – en kombination af sort og lyserød

OUTFIT <i>- en kombination af sort og lyserød</i>

Shoes – Nike Roshe // Jeans – Gina Tricot (old – similar) // Sweatshirt- H&M mens // Coat – ASOS

Et par billeder fra en stormfuld lørdag – én af de første dage i dette efterår, hvor man for alvor kunne mærke kulden gå gennem marv og ben. Det var overmodigt med de bare ankler, men jeg var ikke forberedt på dette pludselig temperaturfald. Eller. Temperaturfald og temperaturfald – vi var vel snarere ude i noget solid chillfactor. Regardless. Det var koldt. Og stormende. Vinteren er på vej.

Og se mig – i sneakers igen. Jeg prøver. Bliver bedre. Selvom jeg stadig føler mig lidt som én i kondisko. Heh. Tilgengæld var det rart, og det kan jo være et af de bedste argumenter overhovedet for at tage noget på. Jeg forestiller mig iøvrigt, at det her bliver min New York-uniform når vi skal afsted næste gang (… 1.5 uge igen – tiden går alt for langsomt).

OUTFIT <i>- en kombination af sort og lyserød</i>

OUTFIT <i>- en kombination af sort og lyserød</i>

OUTFIT <i>- en kombination af sort og lyserød</i>

Indlægget indeholder adlinks

2 kommentarer

  • Uha, ja, det ser stormfuldt ud:-) Men meget fint outfit…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    Pænt! Jeg vil nu foreslå at du tilføjer vanter, hue, halstørklæde, lukker jakken og skifter til støvler. NY er freezing lige for tiden!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT - let og lækker chokoladebrownie..