TIP - smukke glas fra Magasin - Acie

TIP – smukke glas fra Magasin

TIP <i>- smukke glas fra Magasin</i>

Jeg har flere gange vist vores smukke (hvis jeg selv skal sige det, ihvertfald;)) whiskeyglas i forbindelse med enten juicer, kager eller andet lækkert, og hver gang, er der én af jer, der har spurgt ind til hvor vi har dem fra – og hver gang må jeg skuffe. De flyttede ind på Kajen sammen med Skjorten og har siden stået og pyntet så fint på glashylden på vores barvogn (som jeg med tiden har lært at knus-elske, på trods af min tvivl i starten) – han havde en samling af forskellige. Nogle var købt i Lagerhaus i Malmö, mens andre var fundet på et loppemarked for hundrede år siden. Men – nu har jeg spottet nogle mægtigt fine, der kan være et mægtigt fint substitut, for de af jer, der kunne tænke sig smukke, dekorative glas (der også kan gå i en opper.. ahem..). Lige nu er det på tilbud, men ellers også et oplagt julegaveønske? I kan finde dem hos Magasin her! (adlink).

11 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top