Du læser nu
En torsdagsreminder – never get so busy…

En torsdagsreminder – never get so busy…

En torsdagsreminder <i>- never get so busy...</i>

Torsdag. Næsten weekend. Det føles som om, ugen er forsvundet mellem fingrene på mig. Det har været en af de uger. For mange aftaler, for lidt luft. Møder der ligger ryg-til-ryg, høj puls og stressknuden i maven. Et forsøg på at være for mange steder på én gang. Jeg gør det ellers ikke ret meget – det der med at stresse. Jeg får det til at lyde som om, at det er et valg – det er ikke altid, at det er det. Og ikke for alle. Det er jeg klar over. Men jeg holder nu stadig på, at perspektivet gør meget – og prøver derfor også at huske mig selv på, at ‘jeg er ikke stresset – jeg har bare lidt travlt’, når tingeren spidser til og kalenderen er for fuld. Det værste ved de her uger er næsten at man ikke når at nyde noget af det – altså nogle af de ting jeg har lavet, har jo været virkeligt hyggelige og rare ting. Men når det hele bare bliver endnu en plan i kalenderen, endnu et logistik-projekt der skal gå op og endnu et ‘hak’ der skal sættes, når det er overstået, så man kan hoppe videre til næste plan, så når man jo ikke at nyde noget som helst.. Det gør mig træt – det er ikke sådan det skal være, det er ikke dét det handler om. Og deraf ordene foroven. Nu er weekenden om hjørnet – og derefter New York, små klem og og en stor kalkun. Minder der skal bygges. Væk fra skærme, møder og emails:) Og med den i hovedet sætter jeg lige farten lidt ned og husker det der er vigtigt. God torsdag derude;-*

 Kommentarer (4)
  • Tak fordi du minder mig om det <3 jeg er nemlig en af dem, som er lidt for god til at stresse og som har kalenderen overbooket med aftaler.

    Jeg håber virkelig, I får endnu en god tur til New York – tænk sig at være så heldig at komme derover to gange indenfor relativt kort tid. Hvis jeg kunne være i kufferten, var jeg hoppet i 😉

  • Hvor er det fint sagt og en god reminder. Jeg tager ofte mig selv i at synes at aftaler er en pligt på en eller anden måde, og så nyder jeg det også mindre, selvom det jo, som du også skriver, er super hyggeligt det man nu har gang i. God tur til NYC når du når dertil! Det lyder slet ikke værst med et gensyn og kalkunaften 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top