LØRDAGSGLÆDE - og et blødt weekend-outfit - Acie

LØRDAGSGLÆDE – og et blødt weekend-outfit

LØRDAGSGLÆDE <i>- og et blødt weekend-outfit</i>

 Asos coat // Monki scarf // H&M girlfriend jeans

Weekendlykken vil ingen ende tage. Sådan er det gerne, oven på en hård uge.. Jeg åndede lettet op, da jeg et sted omkring kl 17 igår eftermiddag kunne sende endegyldigt punktum på for mange planer. Som modvægt på den hektiske uge er weekenden helt uden planer (bortset lige fra et stop hos BeautyAvenue, men det tæller ligesom ikke rigtigt) og har indtil videre budt på morgenkaffe med croissanter og friskpresset juice (fra min nye slowjuicer.. kunne ikke styre mig, haha.. mere om den ved lejlighed.. den er o.p.t.u.r.) og en doven tur i Torvehallerne. Og sådan ser jeg altså ud idag. Der var en ca. 5 minutter lang solstråle på Østerbro tidligere, så jeg benyttede fluks lejligheden til at tage solbriller på. Det var en kortvarig glæde, men nuvel. Lidt har også ret;)

Indlægget indeholder adlinks

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top