Du læser nu
WEEKENDMORGEN – med min nye Wilfa slowjuicer

WEEKENDMORGEN – med min nye Wilfa slowjuicer

WEEKENDMORGEN <i>- med min nye Wilfa slowjuicer</i>

Mhmm… Det her er noget af det aller-aller-bedste jeg ved. De der weekend-morgener, der står i så vanvittigt skarp kontrast til hverdagens stramme rutiner. Vi er blevet bedre til at lade være med bare at tænde for fjernsynet – istedet tænder vi for anlægget og trisser rundt. Jeg varmer Cofocos mini-croissanter (det er de bedste der findes), brygger en kop kaffe med herligt meget skum og leger med juiceren. Jeg har snakket en del om det med juice lately – først her og så her. Jeg er inde i en juice-periode. Det startede egentlig med de gode danske æbler – min kærlighed til dem. Jeg købte kilo efter kilo, puttede dem i kager, puttede dem i salater, puttede dem i vores juicemaskine. Fik lyst til mere. Købte Louisa Lorangs juice-bog. Fik lyst til endnu mere. Og således er der altså nu flyttet en ny juicer ind på Kajen. Den gamle var stor, besværlig at gøre rent og centrifugerede alt liv ud af de gode grøntsager og frugter. Jeg spottede at Kia havde fået en Wilfa SJ 150W (som er den Louisa Lorang anbefaler i sin bog) og spurgte nysgerrigt ind, da jeg så hende i forrige uge – er den god? fylder den? er den svær at gøre ren? Ja, nej, nej (den er en drøm på rengøringsfronten). Perfekt. Jeg tager den. Jeg tog den. Og jeg elsker den! Alle burde have én – I kan finde den hos KitchenOne lige her og så tænker jeg at den derudover er et o.p.l.a.g.t. julegaveønske! 🙂

WEEKENDMORGEN <i>- med min nye Wilfa slowjuicer</i>


WEEKENDMORGEN <i>- med min nye Wilfa slowjuicer</i>

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (8)
 • Det med rengøringen er også det der gør at jeg ikke har købt min egen endnu, men bruger en gammel lånt) moulinex fra starten af 90’erne, som er et helvede at gøre rent og den kan ikke tage ingefærbidder eller mynteblade, begge dele bliver nærmest spyttet ud igen og ja, æblesaften er godt grumset.

  Hvordan er wilfaen? For jeg vil gerne have en ordentlig juicer, som ikke kræver en halv times rengøring efterfølgende.

  • Jeg synes den er virkelig nice – jeg er rigtigt glad for den. Den er let at skylle ren fordi delene 1. er lette at skille ad og 2. ikke er så store, at man står og kegler rundt med det… Og hvis det endelig skulle være får de også let plads i opvaskeren. I min centrifuge er der ligesom sådan en ‘netskål’, som er umulig at få ren – det er der ikke i Wilfaen:)

  • Hej Sara,

   Nej ikke denne – jeg er helt enig med dig ellers. Min gamle centrifuge var et sandt mareridt, men den her er en helt anden historie – den er let at skille ad så delene kan skylles og så passer den også i opperen. Jeg har ikke en finger at sætte på rengøringsdelen. Virkelig ikke:) Pulpen er også meget tørrere end på min centrifuge, så det er noget med at tømme skålen i skralderen og så er det det.

   KH

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top