Du læser nu
NEW YORK – 10 ting på min must-see liste

NEW YORK – 10 ting på min must-see liste

NEW YORK <i>- 10 ting på min must-see liste</i>

New York venter lige om hjørnet og jeg er K.L.A.R.. Vi har lavet lister over ting vi skal lave og ting vi skal købe, og i den anledning har jeg fundet 10 ting, som jeg glæder mig til at gøre igen, når vi lander. Fra stort til småt – en liste over mine favoritter <3

 1. Jeg skal have en mani-pedi som noget af det første når vi lander – de fåes nærmeste ikke bedre end i New York;)
 2. Jeg skal falde hen i et New York-moment på bagsædet af en taxa – det er lettest at komme rundt til fods eller i metro, men engang imellem skal man altså bare ind på bagsædet af en taxa.
 3. Jeg skal se New York fra oven after dark – det tager pusten fra én.
 4. Jeg skal spise en burger med trøffelfritter på Delicatessen – nooom nom.
 5. Jeg skal fare vild i en Wholefoods og købe mig fattig i fruitcups og et pizzaslice fra delikatessen.
 6. Jeg skal i Starbucks Drive-Thru og bestille en steamed apple cider med julemusik i radioen.
 7. Jeg skal spise donuts fra Dunkin’s.. Mhmmm…..
 8. Jeg skal spise morgenmad på en lokal diner – en avocado-omelet tak;)
 9. Jeg skal se New Yorks skyline fra tusind vinkler og blive lige betaget hver eneste gang. Et favorit-spot er Hoboken<3
 10. Jeg skal gå tur på the Highline og opdage den ny-åbnede del af strækningen med min Skjorte i hånden.

Er der noget på jeres liste, jeg ikke har med her? Del gerne jeres bedste tip – inspiration modtages med kyshånd! 🙂

 Kommentarer (22)
 • Skal til New York i næste måned og en mani-pedi er højt på listen – så ville bare høre om du kan anbefale nogle steder? Tak 🙂

 • Hvis du har mulighed for det, så tag ind og se en basketballkamp. Vi så The Knicks mod Washington Wizards for en måneds tid siden, og det var det vildeste! Et helt show and very american… Jeg endte endda med at stå op og heppe – hvilket min bror fandt en smule pinligt, men det er svært ikke at blive grebet af stemningen!

 • Selvom det kun er en måned siden jeg var afsted, så tog jeg gerne afsted igen lige nu. Når du nu er til dougnuts, så smut forbi Dough, de ligger i Brooklyn og nu også på Manhattan. Det er næsten et helt måltid i sig selv, men meget bedre end Dunkin’ Donuts. Adressen finder du her: https://www.doughbrooklyn.com/

 • Når I alligevel er ved The High Line skal I endelig ikke misse Bubby’s High Line, der ligger for enden af parken ved hjørnet Gansevoort og Washington st. De har de bedste burgere og så laver de ALT fra bunden – selv deres mayo. Virkelig et besøg værd!

  God tur!

 • Den bedste kaffe fås hos Stumptown coffee roasters (bl.a. på Ace hotel i midtown, som i øvrigt er det fedeste hotel!). Syndige lobster rolls fås hos John Dory Oyster bar (også denne tilknyttet Ace hotel). De bedste pandekager finder man hos Clinton Street Baking Company på clinton street, LES. Charmerende lokaler og en god grilled cheese finder man på The Spotted Pig i greeenwich village. Og så bliver jeg lige nødt til at nævne de lækreste oyster-sliders fra The Dutch, en total hyggelig restaurant på sullivan street i south village. Ja, ok, det blev vist kun madsnak herfra, men det er nu også en vigtig del af ferien 😉

 • Du skal da selvfølgelig se det store juletræ ved Rockefeller center, hvis det er sat op til den tid! Meget turist-kliché agtigt – men jeg synes det er noget så hyggeligt! Der er også en stor skøjtebane i Central Park ved juletid, og om man skøjter eller ej – så er det rigtig hyggeligt 😉 Så kan jeg også anbefale at se et broadway show, når man er i New York. Det er klart en smagssag om man er til det, men jeg synes det er en kæmpe oplevelse! Og så er der engang én, som har lært mig, at man skal spise pizza og bagels en masse, når man er i NY. De fås ikke bedre! Det er vidst noget med vandet, har jeg ladet mig fortælle 🙂

  Rigtig god tur!! New York ved juletid – det fås vidst ikke ret meget bedre 😉

 • Julemarked på Union Square & ved Columbus Circle – køb varm apple cider i en af boderne undervejs.
  De julepyntede vinduer i Macy’s og på 5th ave. er desuden et besøg værd, til trods for at det er et meget turistet område.

 • Åhr, misundelse!!!! Jeg var afsted i juni og kunne bare SÅ godt ta afsted igen meget, MEGET snart!!!!!
  Jeg har egentlig ikke en must-see-ting…hvert gadehjørne er en ny oplevelse! Men bare dét at du skal afsted her op til jul gør at mit misundelses-barometer bliver skruet op på max! DET gad jeg virkelig, virkelig godt!!!!

  Rigtig god tur…glæder mig til forhåbentlig billede – og indlægspam

 • Hov! Og så ville jeg også lige smutte i Sur la table rundt om hjørnet for Delicatessen. BEDSTE kitchen ware butik! (og nu bliver det rigtig nørdet) med fantastisk billige Microplane rivejern

  • Haha – Kajen råden allerede over adskillige Mircoplane rivejern. Vi skal ikke have flere (sagde husets rivejern).

  • Har vi ikke snakket om det før? Er det noget jeg har drømt? Er der en anden der har spurgt? Er jeg ved at blive skør!?

   Anywhoodles – det er efterhånden nogle år siden (snart 5.. gisp – hvor blev tiden af), at jeg boede i LA, så jeg tænker at meget har ændret sig siden. Der var fish tacos overalt og de bedste kom fra foodtrucks on campus – ikke specielt specifik rådgivning jeg her er ude i. Men jeg er sikker på at man kan få gode råd på google?!

 • Du skal gå tur på en times tid sydpå fra Brooklyn Brigde mod Red Hook. Du skal lægge mærke til, hvordan stemningen ændrer sig til en mere landlig stil i takt med, at du kommer til Red Hook. I Red Hook skal du spise på Hometown Bar-B-Que. Når du har spist, skal du tage skjorten i hånd og gå ud på molen og se ind mod Manhatten – det er sikkert blevet mørkt, så lysene blinker så fint mod himlen. Og så en taxa hjem igen.

 • Ejjj hvor er det snyd du viser mega laekre Fries og burger og donut naar man sidder her i sin kl 10 pause paa arbejde og er vildt sulten! Rigtig god tur naar i drager afsted 🙂

 • Kan klart anbefale Freemans. Hyggelig, autentisk, lokal og fantastisk mad!
  Website og directions: freemansrestaurant.com

 • Spis doughnuts på Doughnut Plant istedet for Dunkin!!! Dunkin er jo doughnut’s svar på McD, DP er helt genialt! Så lækre, så mange gode smagsvarianter (crème brûlée, Valrhona-chokolade og roasted chestnut for lige at nævne et par stykker). De ligger på Manhattan, bl.a. en på LES. https://doughnutplant.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top