Du læser nu
OUTFIT – hvid frakke fra ASOS & girlfriend jeans

OUTFIT – hvid frakke fra ASOS & girlfriend jeans

OUTFIT <i>- hvid frakke fra ASOS & girlfriend jeans</i>

Zara highstops // H&M girlfriend jeans // ASOS coat // Monki Scarf

Resterne af det weekend-outfit jeg viste forleden – det var en god weekend. Sådan en weekend uden for mange planer, sådan en weekend fyldt med blødt tøj, timelang morgenmad og langsomt tempo. Jeg er virkelig glad for min hvide ASOS-frakke. Også for dens lyserøde søster, men den hvide fungerer til alt – det kan man ikke helt sige om den lyserøde. Er også glad for leopard-fødderne. Det er lidt skørt – jeg er en repeat-offender, tydeligvis. Den samme frakke i flere farver, den samme sweatshirt i flere farver, de samme sko i flere farver. Mon jeg kan købe flere af den samme taske, nu jeg er igang? 😉

Mine jeans er iøvrigt semi-nye. Jeg faldt over dem tilfældigt i H&M – et par ‘girlfriend jeans’. Nåda. C’est quoi ca? Jeg er ikke helt sikker – noget, der er løsere end almindelige jeans og strammere end boyfriend-jeans. Rare er det i hvertfald. Jeg giver modellen mine varmeste anbefalinger!

OUTFIT <i>- hvid frakke fra ASOS & girlfriend jeans</i>

OUTFIT <i>- hvid frakke fra ASOS & girlfriend jeans</i>

OUTFIT <i>- hvid frakke fra ASOS & girlfriend jeans</i>

OUTFIT <i>- hvid frakke fra ASOS & girlfriend jeans</i>

OUTFIT <i>- hvid frakke fra ASOS & girlfriend jeans</i>

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top