HAPPY FEET – in Zara leopard hightops – ACIE
OUTFIT - hvid frakke fra ASOS & girlfriend jeans

HAPPY FEET – in Zara leopard hightops

HAPPY FEET <i>- in Zara leopard hightops</i>

Der er et par glade leopardfødder på vej til New York idag – kufferten er fyldt med pakker og julerier og jeg er næsten ved at springes af ren og skær lykke over kun at være få timer fra  at kramme mine små hjerter snart. Det er hammer koldt i New York, så jeg har pakket alt mit varmeste tøj og gør mig ingen forhåbninger om ankelkig eller tynde frakker. Istedet bliver det noget med lammefødder, uld og pelskvast på huen – forhåbentligt flankeret af en masse julelys og steamed appleciders fra Starbuks.. Mhmm… Juhuu – jule-NY, jeg er på veeej:)

4 kommentarer

 • Jeg er SÅ misundelig! Du kommer hen til sne og kulde – rigtig vinter! Jeg elsker en god omgang vinter 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  GOD TUR! Jeg er sikker på at det bliver helt fantastisk! Blev helt rørt af sætningen “… kun at være få timer fra at kramme mine små hjerter snart” – jeg forstår så godt hvad du mener. Jeg har en onkel der for 8 år siden flyttede til Arizona, og jeg var for en måned siden, ovre for at besøge ham, og jeg var også ved at eksplodere af lykke og hjertehopla. Familie er nu engang det bedste i hele denne verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lammefusser eller ej, jeg må sgu indrømme jeg er dødhamrende jalousi ramt! Vær sød at drikke en starbucks for mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Those shoes are so cool!
  Lovely greetings from Bavaria, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - hvid frakke fra ASOS & girlfriend jeans