HAPPY FEET - in Zara leopard hightops - Acie

HAPPY FEET – in Zara leopard hightops

HAPPY FEET <i>- in Zara leopard hightops</i>

Der er et par glade leopardfødder på vej til New York idag – kufferten er fyldt med pakker og julerier og jeg er næsten ved at springes af ren og skær lykke over kun at være få timer fra  at kramme mine små hjerter snart. Det er hammer koldt i New York, så jeg har pakket alt mit varmeste tøj og gør mig ingen forhåbninger om ankelkig eller tynde frakker. Istedet bliver det noget med lammefødder, uld og pelskvast på huen – forhåbentligt flankeret af en masse julelys og steamed appleciders fra Starbuks.. Mhmm… Juhuu – jule-NY, jeg er på veeej:)

4 kommentarer

  • GOD TUR! Jeg er sikker på at det bliver helt fantastisk! Blev helt rørt af sætningen “… kun at være få timer fra at kramme mine små hjerter snart” – jeg forstår så godt hvad du mener. Jeg har en onkel der for 8 år siden flyttede til Arizona, og jeg var for en måned siden, ovre for at besøge ham, og jeg var også ved at eksplodere af lykke og hjertehopla. Familie er nu engang det bedste i hele denne verden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top