Du læser nu
HAPPY FEET – in Zara leopard hightops

HAPPY FEET – in Zara leopard hightops

HAPPY FEET <i>- in Zara leopard hightops</i>

Der er et par glade leopardfødder på vej til New York idag – kufferten er fyldt med pakker og julerier og jeg er næsten ved at springes af ren og skær lykke over kun at være få timer fra  at kramme mine små hjerter snart. Det er hammer koldt i New York, så jeg har pakket alt mit varmeste tøj og gør mig ingen forhåbninger om ankelkig eller tynde frakker. Istedet bliver det noget med lammefødder, uld og pelskvast på huen – forhåbentligt flankeret af en masse julelys og steamed appleciders fra Starbuks.. Mhmm… Juhuu – jule-NY, jeg er på veeej:)

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top