Du læser nu
JUL PÅ KAJEN – årets DIY adventskrans

JUL PÅ KAJEN – årets DIY adventskrans

JUL PÅ KAJEN <i>- årets DIY adventskrans</i>

På søndag er det 1. Søndag i Advent og så er det med at være klar med årets adventskrans – som jeg nævnte for nogle uger siden, så er jeg ikke så meget til det meget klassiske rød/guld/hvid-juletema, men arbejder efter en mere clean devise. Årets adventskrans er heller ikke en krans i traditionel forstand – istedet har jeg leget med fyrfardslys i glas, mit messingfad, lidt gran og nogle julekugler i forskellige farver (rosa, champagne, sort, guld). Da jeg var barn gik der engang ild i vores adventskrans – måske er det derfor jeg ikke rigtigt er så glad for det der med ‘åben ild’ og knastørt gran. Det er hammer farligt, man skal være hammer forsigtig og jeg føler mig ikke helt voksen nok til at påtage mig dét ansvar… Herhjemme er adventskransen altså et meget simpelt og meget billigt projekt; de fleste af sagerne fås i et helt almindeligt supermarked – messingfadet er fra H&M Home, glassene koster 5kr pr stk (læs mere her), jeg fandt et bundt gran for 20kr (og det er garanteret noget københavneri..) og julekuglerne samt mærkater er fra Søstrene Grene. Snoren var noget vi havde liggende, men det burde ikke være svært at få fat i. Jo jo – nu kan december bare komme an!

JUL PÅ KAJEN <i>- årets DIY adventskrans</i>

JUL PÅ KAJEN <i>- årets DIY adventskrans</i>

 Kommentarer (2)
  • Den er da yderst fin og simpel! 🙂 Jeg kan ret godt lide de støvede farver, det gør den ligesom mere “varm” at se på.
    I år er jeg selv ude i noget med en betonplade, bloklys og forskellige kugler. Den må hellere på bloggen en søndag i december 😉

  • Ej hvor er den fin! Jeg tror ikke jeg får lavet adventskrans i år, jeg føler mig ikke lige helt voksen nok til overhovedet at have en stående fremme. Og selvom jeg elsker levende lys, så blev jeg lidt skræmt af at se et TV2-program om stearinlys for et års tid siden. Så indtil jeg har råd til at købe soya-lys eller andet fancy (hold nu op hvor lyder jeg frelst…) eller i det mindste bor et sted med bedre udluftning, så må vi undvære =/ Selvom jeg godt nok er fristet med den her krans! Det er så fint med glassene 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top