Du læser nu
OUTFIT – Gina Tricot jeans og Monki denimshirt

OUTFIT – Gina Tricot jeans og Monki denimshirt

OUTFIT <i>- Gina Tricot jeans og Monki denimshirt</i>

Gina Tricot jeans // Monki Denim Shirt (similar) // Vintage fur // Gina Tricot beanie (similar)

Når kulden for alvor sætter ind, finder jeg altid min gamle vintagepels frem. Jeg har haft den i flere år og intet kan holde mig ligeså varm, når den danske blæst får chillfactoren til at sætte ind, og det føles som om kulden kan trænge igennem selv de tykkeste lag. Derudover et rigtig Acie-outfit – mine grå jeans fra Gina Tricot tilsat min denimskjorte fra Monki. To vaskeægte garderobe-favoritter, der gerne bliver fundet frem i weekenden. Huen er gammel (virkelig gammel) – den holdt mit hovede varmt i Stockholm igennem nogle af de hårdeste vintre jeg har oplevet (-23 grader, føj det var koldt).
OUTFIT <i>- Gina Tricot jeans og Monki denimshirt</i>

OUTFIT <i>- Gina Tricot jeans og Monki denimshirt</i>

OUTFIT <i>- Gina Tricot jeans og Monki denimshirt</i>

OUTFIT <i>- Gina Tricot jeans og Monki denimshirt</i>

 Kommentar (1)
  • SÅ lækkert et outfit!!! E-L-S-K-E-R pelsen! Du ser smadder fin ud! Men sig mig engang, fryser du ikke dine ankler? 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top