THANKSGIVING – postkort fra Mountain Creek – ACIE
OUTFIT - Gina Tricot jeans og Monki denimshirt

THANKSGIVING – postkort fra Mountain Creek

THANKSGIVING <i>- postkort fra Mountain Creek</i>

En lille hilsen fra Mountain Creek – et skiresort, der ligger 1.5 times kørsel fra New York. Vi landede sent onsdag eftermiddag og torsdag morgen satte vi kurs mod bjergene, mens sneen dalede ned. Vi har holdt vaskeægte amerikansk Thanksgiving med stor kalkun, sweet potato casserole og gravy, og nu spenderes dagene med familiehygge – jeg vil lade bilederne tale for sig selv, så jer der orker (mon ikke I er et par stykker, der ligger og har ondt i håret efter en julefrokost igår), kan få lidt feelgood-vibes med ikke-eksisterende lix-tal;)
THANKSGIVING <i>- postkort fra Mountain Creek</i>

THANKSGIVING <i>- postkort fra Mountain Creek</i>

THANKSGIVING <i>- postkort fra Mountain Creek</i>

THANKSGIVING <i>- postkort fra Mountain Creek</i>

THANKSGIVING <i>- postkort fra Mountain Creek</i>

THANKSGIVING <i>- postkort fra Mountain Creek</i>

THANKSGIVING <i>- postkort fra Mountain Creek</i>

5 kommentarer

 • […] til kalkunen – idag er det nemlig Thanksgiving og vi er på vej op i bjergene. Sidste år så dér sådan her ud, men i år er vi snarere ude i noget med en masse sol fremfor en masse sne… Regardless, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Vesterbro. I slutningen af November tog vi afsted igen. Til den lille familie i New York. Vi landede i en snestorm og kørte op i bjergene, hvor vi gik ture i sneen og lavede vaskeægte amerikansk Thanksgiving Dinner med stor kalkun, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor ser det hyggeligt ud!! Jeg får virkelig lyst til at pakke hele hytten sammen og bare flytte på den anden side af Atlanten. Ak ja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er jeg bare misundelig på dine amerikanske eventyr! Gad så godt prøve en autentisk thanksgiving middag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Sikke nogle skønne billeder, Acie! 🙂 Jeg er dybt misundelig på din tur “over there” og særligt Thanksgiving-middagen. Husker det selv alt for godt, da jeg for mange år siden som nyudklækket HH-student rejste til Florida, hvor jeg bl.a. oplevede Halloween og Thanksgiving i selskab med “min” amerikanske familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT - Gina Tricot jeans og Monki denimshirt