JUL PÅ KAJEN – 3 gange julebag – ACIE
THANKSGIVING - postkort fra Mountain Creek

JUL PÅ KAJEN – 3 gange julebag

JUL PÅ KAJEN <i>- 3 gange julebag</i>

1. søndag i advent og næsten 1. December – i min bog er det altså mere end ok at begynde at jule nu, så det vil jeg gøre;) Jeg har flere planer for hvad der skal bages af julebag og juleknas i år, men er endnu ikke gået for alvor igang. Det må komme, når vi igen er hjemme fra New York. Sidste år var jeg også flittig i jule-køkkenet og fik bagt nogle af favoritterne – faktisk også nogle, som jeg aldrig fik delt i dette forum, men det kan jeg jo nå endnu. Nuvel. Jeg har fundet 3 julefavoritter frem, som hører sig til på sådan en 1. søndag i advent, som idag. Der må bagværk til, når det første lys i adventskransen skal tændes!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THANKSGIVING - postkort fra Mountain Creek