Du læser nu
JUL PÅ KAJEN – 3 gange julebag

JUL PÅ KAJEN – 3 gange julebag

JUL PÅ KAJEN <i>- 3 gange julebag</i>

1. søndag i advent og næsten 1. December – i min bog er det altså mere end ok at begynde at jule nu, så det vil jeg gøre;) Jeg har flere planer for hvad der skal bages af julebag og juleknas i år, men er endnu ikke gået for alvor igang. Det må komme, når vi igen er hjemme fra New York. Sidste år var jeg også flittig i jule-køkkenet og fik bagt nogle af favoritterne – faktisk også nogle, som jeg aldrig fik delt i dette forum, men det kan jeg jo nå endnu. Nuvel. Jeg har fundet 3 julefavoritter frem, som hører sig til på sådan en 1. søndag i advent, som idag. Der må bagværk til, når det første lys i adventskransen skal tændes!

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top