Du læser nu
POSTKORT – walking in a winter wonderland

POSTKORT – walking in a winter wonderland

POSTKORT <i>- walking in a winter wonderland</i>

Lidt mere ferieri fra den anden side af Atlanten – vejret har været med os, og forleden fordøjede vi Thanksgiving-middagen med gåtur i sneen. Som nævnt fejrede vi Thanksgiving i et ski-resort halvanden time fra New York, og det var skønt at starte ferien med frisk luft, sne under fødderne og blå himmel. Lørdag kørte vi igen mod storbyen (undervejs var vi i Woodbury og gik [igen] amok i Nike-butikken. Klassisk..) og søndag strollede vi op og ned af the Highline med en steamed applecider i hånden, spiste morgenmad på Jack Wife Freda og kiggede butikker på Greene Street. En ret rar weekend, hvis I spørger mig:)

POSTKORT <i>- walking in a winter wonderland</i>

POSTKORT <i>- walking in a winter wonderland</i>

POSTKORT <i>- walking in a winter wonderland</i>

POSTKORT <i>- walking in a winter wonderland</i>

 Kommentarer (7)
 • Okay – første billede under teksten – jeg forstår det ikke 😀 hehe! Står han i bro?! Jeg kan godt se hvilken vej støvlerne vender, men alligevel giver det simpelthen ikke mening inde i mit hoved 😀

  • Haha – han står bare foroverbøjet:) Han er sunket i til knæene og forsøger så at komme op ved at bruge hænderne også (dårlig taktik, kan jeg afsløre, men altså… han skal jo gøre sig sine egne erfaringer og alt det der;))

 • Jeg kan næsten ikke holde til at læse dine ord og kigge på dine billeder… ÅH altså!! Jeg længes voldsomt efter USA og specielt NYC, selvom vi jo nærmest lige er kommet hjem. Det ser ud som om ferien bliver nydt i fulde drag! Jeg gad i hvert fald godt lige bruge næste weekend på at outletshoppe på den anden side af Atlanten. Sjovt nok er Woodbury faktisk det eneste outlet af de hundredevis vi har besøgt, hvor vi ikke købte noget. Var egentlig lidt skuffet, men det er også nogle år siden vi var forbi =/

  • Jeg kan godt lide Woodbury og er kommet hjem med noget derfra begge gange – man skal ikke forvente at finde it-tasken til 500kr, men der er god rabat på mange gode ting. Sidste gang nappede jeg Chloé-flats og denne gang et par Balenciaga-flats. Begge til minus mange procent 🙂

 • Det hele lyder skønt!
  Jeg rejser til NY om 14 dage, og ville lige høre, om woodbury generelt er et besøg værd? For så tror jeg da næsten, vi vil et smut derud… Ikke mindst for at røve en nike-butik 🙂

  • Det synes jeg – jeg ved ikke om jeg selv ville gøre det, hvis vi boede på Manhatten og skulle afsted med bus, men vi bor ude i forstæderne (en time derfra) og har bil, og så er det virkelig let. Der er gode ting at finde synes jeg! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top