Du læser nu
TIRSDAGSINSPIRATION – 5 par girlfriend jeans

TIRSDAGSINSPIRATION – 5 par girlfriend jeans

TIRSDAGSINSPIRATION <i>- 5 par girlfriend jeans</i>ONE // TWO // THREE // FOUR // FIVE

I sidste uge viste jeg mine nye girlfriend jeans frem og kærligheden er kun vokset til denne (nye?) hybridmodel. Den er comfy og jeg føler mig alligevel chic – boyfriend-modellen har jeg aldrig haft gang i for alvor (lidt for street til hvad jeg kan pull off.. we all know it..), men girlfriend-modellen; helt perfekt! For mig er det klart mest en weekend-model, der ikke rigtigt egner sig til kontoret, men når det er sagt, så har jeg sneget dem på en fredag til et par pumps (#rebel)… Og det er egentlig dét jeg godt kan lide ved dem – de er super casual, men kan godt dresses op med pumps. Så ja- en ny garderobefavorit. Hvorfor har jeg ikke fået mig sådan et par noget før?

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (5)
  • Nu ser jeg egentlig mig selv som typen der følger rimelig godt med, men her må jeg sgu erkende egen blankness; hva pokker er forskellen på boyfriend- og girlfriendjeans? Jeg håber det indvolverer en mindre baggy rumpet!

  • Jeg har købt model 2 og nr. 5 fra H&M, er også blevet mine favorit med samme, efter at have prøvet girlfriends jeans foretrækker jeg nu også dem fremfor boyfriends jeans.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top