Du læser nu
POSTKORT – søndagschill i SoHo

POSTKORT – søndagschill i SoHo

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>
Jeg er lidt bagud på dage – jeg skyder skylden på både tidsforskel og feriemode, og vil således hive jer med tilbage til en doven søndag på Manhatten. Vi spiste morgenmad på Jacks Wife Freda og strollede rundt i SoHo og kiggede butikker på Greene Street (jeg var ved at bruge mange penge, men besindede mig – omend jeg da stadig har lidt jeg skal have vist jer ved lejlighed;)). Bestilte en apple caramel spice på Starbucks og trillede op og ned af the highline, og drak kaffe og spiste en donut fra Happy Bones. I anledning af både søndag og kolde temperaturer dovnede jeg den lidt outfit-mæssigt, men det er jo heldigvis heller ikke dét det handler om, når man sådan holder ferie – ihvertfald ikke for mig, men det var nu alligevel ikke planen at jeg skulle bøffe rundt i lammefødder andre steder end i bjergene… Nuvel. Frygten for frosne fødder og hang til komfort trumfer alt:)POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top