POSTKORT – søndagschill i SoHo

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>
Jeg er lidt bagud på dage – jeg skyder skylden på både tidsforskel og feriemode, og vil således hive jer med tilbage til en doven søndag på Manhatten. Vi spiste morgenmad på Jacks Wife Freda og strollede rundt i SoHo og kiggede butikker på Greene Street (jeg var ved at bruge mange penge, men besindede mig – omend jeg da stadig har lidt jeg skal have vist jer ved lejlighed;)). Bestilte en apple caramel spice på Starbucks og trillede op og ned af the highline, og drak kaffe og spiste en donut fra Happy Bones. I anledning af både søndag og kolde temperaturer dovnede jeg den lidt outfit-mæssigt, men det er jo heldigvis heller ikke dét det handler om, når man sådan holder ferie – ihvertfald ikke for mig, men det var nu alligevel ikke planen at jeg skulle bøffe rundt i lammefødder andre steder end i bjergene… Nuvel. Frygten for frosne fødder og hang til komfort trumfer alt:)POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

POSTKORT <i>- søndagschill i SoHo</i>

7 kommentarer

  • Så dejligt med nogle fede New Yorker tips 🙂
    Har du nogle gode tips til gode hoteller? Steder at bo?

  • Billede nr. 4 er godt nok fint! New York klæder dig, og du passer godt nok pænt ind i gadebilledet. Jeg kan slet ikke forstå at det allerede er 5 måneder siden jeg selv gik rundt der, hvor du står. Der er på engang alt for langt væk og alligevel tæt på – i hvert fald når jeg kigger på billederne.

    • Tak søde Laura – jeg kan også godt lide New York (selvom jeg altid vil være mere West end East-coast;)).

  • Åh altså. Jeg elsker alle de billeder. Vi er i gang med at planlægge vores tur dertil.
    //B

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top