HAPPY WEEKEND - en fredagshilsen - Acie

HAPPY WEEKEND – en fredagshilsen

HAPPY WEEKEND <i>- en fredagshilsen</i>

En fredags-hilsen på falderebet – en arbejdsuge på hele to dage er heldigvis til at overkomme, så jeg er ikke helt udkørt, som det ellers kan være tilfældet om fredagen. Tilgengæld glæder jeg mig til en hyggelig hjemmeweekend – jeg regner med at rende rundt i blødt tøj og hjemmesutter, spise æbleskiver (mhmmm…), pakke ud, jule-dimse, fordøje ferie-oplevelser og skrive masser af indlæg til bloggen:) Ah.. Det bliver rart! Kan I have en helt igennem forrygende weekend derude også?!

1 kommentar

  • Det lyder som allertiders weekend! Vi skyder weekenden i gang med en rundvisning på Rådhuset i aften/nat. Er lidt spændt på hvad det indebærer, men ved billetbestilling stod der i hvert fald Rådhuspandekager, og så kan det jo ikke gå helt galt! God weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top