Du læser nu
HAPPY WEEKEND – en fredagshilsen

HAPPY WEEKEND – en fredagshilsen

HAPPY WEEKEND <i>- en fredagshilsen</i>

En fredags-hilsen på falderebet – en arbejdsuge på hele to dage er heldigvis til at overkomme, så jeg er ikke helt udkørt, som det ellers kan være tilfældet om fredagen. Tilgengæld glæder jeg mig til en hyggelig hjemmeweekend – jeg regner med at rende rundt i blødt tøj og hjemmesutter, spise æbleskiver (mhmmm…), pakke ud, jule-dimse, fordøje ferie-oplevelser og skrive masser af indlæg til bloggen:) Ah.. Det bliver rart! Kan I have en helt igennem forrygende weekend derude også?!

 Kommentar (1)
  • Det lyder som allertiders weekend! Vi skyder weekenden i gang med en rundvisning på Rådhuset i aften/nat. Er lidt spændt på hvad det indebærer, men ved billetbestilling stod der i hvert fald Rådhuspandekager, og så kan det jo ikke gå helt galt! God weekend 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top