Du læser nu
SØNDAG – i bordeaux sweater og lyserød frakke

SØNDAG – i bordeaux sweater og lyserød frakke

SØNDAG <i>- i bordeaux sweater og lyserød frakke</i>Jeg weekend’er den rigtigt, kan I nok fornemme. Weekenderne har aldrig været vigtigere end efter jeg fik fuldtidsjob. De er næsten hellige. Og jeg er nærig med dem. Kender I det? At man ikke vil bruge sin weekend på hvad som helst? Rengøring fx.. Adr… Eller regnskab… Dobbelt-adr.. Nej. Kager, kaffe og blødre sweatre – det må der til. Og speaking of, ville jeg vise jer min nye sweater fra Storm&Marie. Jeg var forbi butikken på Gl Kongevej inden jeg tog til New York og forelskede mig i den – faktisk forelskede jeg mig i mange ting, men det er en helt anden snak, som jeg vil vende tilbage til senere på ugen. Jeg synes farven er så fin – og så passer den så pænt til min lyserøde frakke fra ASOS.. Et rigtigt Acie-outfit, hvis jeg selv skal sige det;) Jeg håber I nyder det sidste af søndagen derude – personligt, vil jeg se at få bestilt tid hos frisøren. Det er vist blevet udskudt liiiidt for længe efterhånden (‘dagens sidste tid er kl 15:30 – hvordan lyder det?’… dårligt, hvis jeg nu skal være helt ærlig..).

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top