WEEKEND - morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit - Acie

WEEKEND – morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit

WEEKEND <i>- morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit</i>
Jeg elsker at rejse. Det ved I. Men jeg elsker også at være hjemme. At trisse rundt på Kajen og dimse. Drikke kaffe, spise lune mini-croissanter. Sidde i sofaen og konsumere serier i et tempo, som var de fyldte chokolader eller flødepasta. For tiden ser vi Homeland (måske som de sidste i verden- vi er kun i sæson 2, så ingen spoilers tak;) ) og dét gerne i sengen. Inden vi falder i søvn. Eller lige når vi er vågnet. Med morgenmad. Sidstnævnte scenarie er klart en weekendting. Igår så det sådan her ud. Lune mini-croissanter (dem fra Cofoco – de er altså virkeligt gode!), et blødkogt æg, kaffe (til mig) og en ny grøn juicefavorit, der får en til at strutte af sundhed uden at den smager af jord (… ellers et typisk trade-off, har jeg erfaret..). Mhm.. Det er altså virkelig hyggeligt – og virkelig rart!
WEEKEND <i>- morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit</i>

OPSKRIFT – Grøn Juice Favorit

  • 3 æbler
  • 1/2 agurk
  • 2 håndfulde spinat
  • 1cm ingefær
  • 2 kiwier
  • 1 citron

Jeg vil ikke udpensle hvordan i skal presse sagerne igennem jeres juicer – den del er jeg sikker på at I har styr på;) For those interested, har jeg skrevet om min juicer her (sagde juicenørden).

WEEKEND <i>- morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit</i>

4 kommentarer

  • Homeland er, i min verden, den bedste serie ever. Og den bliver KUN bedre:-) Lækkert ser det ud med jeres morgenhygge. god søndag.

    • Ja, den er virkelig god! Jeg har kun set afsnit lidt sporadisk indtil nu, men det betyder virkelig meget, når man ser dem i ‘rap’, so to say! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top