Du læser nu
WEEKEND – morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit

WEEKEND – morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit

WEEKEND <i>- morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit</i>
Jeg elsker at rejse. Det ved I. Men jeg elsker også at være hjemme. At trisse rundt på Kajen og dimse. Drikke kaffe, spise lune mini-croissanter. Sidde i sofaen og konsumere serier i et tempo, som var de fyldte chokolader eller flødepasta. For tiden ser vi Homeland (måske som de sidste i verden- vi er kun i sæson 2, så ingen spoilers tak;) ) og dét gerne i sengen. Inden vi falder i søvn. Eller lige når vi er vågnet. Med morgenmad. Sidstnævnte scenarie er klart en weekendting. Igår så det sådan her ud. Lune mini-croissanter (dem fra Cofoco – de er altså virkeligt gode!), et blødkogt æg, kaffe (til mig) og en ny grøn juicefavorit, der får en til at strutte af sundhed uden at den smager af jord (… ellers et typisk trade-off, har jeg erfaret..). Mhm.. Det er altså virkelig hyggeligt – og virkelig rart!
WEEKEND <i>- morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit</i>

OPSKRIFT – Grøn Juice Favorit

  • 3 æbler
  • 1/2 agurk
  • 2 håndfulde spinat
  • 1cm ingefær
  • 2 kiwier
  • 1 citron

Jeg vil ikke udpensle hvordan i skal presse sagerne igennem jeres juicer – den del er jeg sikker på at I har styr på;) For those interested, har jeg skrevet om min juicer her (sagde juicenørden).

WEEKEND <i>- morgenmad på sengen og en grøn juice-favorit</i>

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top