Du læser nu
MONDAY TREAT – vind et par B&O PLAY høretelefoner

MONDAY TREAT – vind et par B&O PLAY høretelefoner

MONDAY TREAT <i>- vind et par B&O PLAY høretelefoner</i>

Lige inden jeg tog til New York landede der et par Beoplay H2 høretelefoner fra B&O PLAY på mit skrivebord. Eminent timing, hvis jeg skal sige det. Sammen med min ny-anskaffede iPad Mini udgjorde de en uundværlig duo på flyveturen t/r, og siden har de siddet fastlimet på mit lille hovede. Jeg arbejder bedst med musik i ørene – også selvom jeg er alene på kontoret.. Det er som om, et par høretelefoner kan skabe sådan en usynlig effektivitets-boble omkring mit hovede – meget nyttigt fra tid til anden. Jeg har været igennem en del hovedtelefoner i løbet af de sidste par år og disse er de bedste so far – B&O kan bare noget med lyd..Derudover er de virkelig lette (.. jeg slæber nok med rundt iøvrigt, der vejer i tasken..) og ret pæne. Jo. Jeg er glad for dem. Meget endda. Og derfor har jeg også et par i grøn til én af jer – det hele foregår ovre på Facebook og I kan finde konkurrencen LIGE HER. Happy Monday;-*

MONDAY TREAT <i>- vind et par B&O PLAY høretelefoner</i>

 Kommentarer (3)
  • Sikke en top lækker give away – En absolut drømmegave som kun kan glæde sanser, sjæl og sind.
    Ønsker dig herfra en fortsat smuk december. 🙂

  • Åh, hvor jeg dog elsker denne tid på året, hvor der er mulighed for at vinde sådan nogle fine præmier :-)Jeg krydser fingre og håber at vinde de grønne Beoplay H2 ørebøffer. Grønt er jo godt for … ørerne?!? Eller nåwet 😉

  • Ej hvor fed en konkurrence – Jeg liker fluks hvad der skal likes, og krydser alt hvad jeg kan få at jeg er den heldige, tænke hvis man kunne ligge sådan et par under juletræet til ham man elsker, og tilmed i ynglings farven <3
    Tak for en altid god, nærværende og autentisk blog

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top