Du læser nu
OUTFIT – Storm & Marie, ASOS, Celine og Chanel

OUTFIT – Storm & Marie, ASOS, Celine og Chanel

OUTFIT <i>- Storm & Marie, ASOS, Celine og Chanel</i>

affiliate: Shoes – Zara // Jeans – ASOS // Coat – ASOS (only size 6 left – alternative for other sizes) // Sweater – Storm & Marie // Sunnies – Celine

Restene af det outfit jeg viste i weekenden – mit weekend-outfit i min rare nye sweater. Vi var ude hos Paustian og kigge på møbler, så altså ikke noget, der fordrede nogen nævneværdig indsats på outfit-fronten:) Vi havnede hos HAY i Waterfront og købte bordben med hjem og er nu et skridt nærmere det plankebord, der skal laves. Vi er nødt til at vente til sommer med at lave bordpladen (den skal slibes og males udendørs), så indtil vi når dertil, bliver det noget med en lakeret mdf-plade:) Anyways – hyggelig lørdag i hyggeligt outfit. Og iøvrigt et lille tip – der er 15% på alle ikke nedsatte varer hos ASOS med koden XMASASOS15.. Jeg overvejer en kjole til nytår!

OUTFIT <i>- Storm & Marie, ASOS, Celine og Chanel</i>

OUTFIT <i>- Storm & Marie, ASOS, Celine og Chanel</i>
OUTFIT <i>- Storm & Marie, ASOS, Celine og Chanel</i>

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top