Du læser nu
SMÅ GLIMT – af hverdagslykke

SMÅ GLIMT – af hverdagslykke

SMÅ GLIMT <i>- af hverdagslykke</i>

Nogle af de seneste billeder fra min instagram – jeg synes instagram er ret hyggelig. Både fordi det er en lidt mere uforpligtende måde at dele på – på bloggen bliver det jo gerne lidt mere omfattende end et mobilbillede og 100 tegn, men på instagram kan man få lov til at dele de små hurtige tanker og glimt.. Det bliver lidt mindre poleret og måske lidt mere personligt. Og ihvertfald meget mere ‘real-time’-agtigt:) Jeg håber, at nogle af jer følger med dér også og de der ikke gør kan finde mig på @acieagurk – hvis I altså har lyst! 🙂 God torsdag fine damer!

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top