Du læser nu
JUL PÅ KAJEN – varm julekakao med procenter

JUL PÅ KAJEN – varm julekakao med procenter

JUL PÅ KAJEN <i>- varm julekakao med procenter</i>

Jeg fortsætter julerierne på Kajen – ligeså langsomt indfinder julehyggen sig. I weekenden har jeg besluttet mig for at vi skal ud og finde et juletræ – bare et lille et. Sidste år havde jeg den store model, men i år (hvor vi ikke skal fejre juleaften på Kajen med små glade unger) satser jeg istedet på den lille variant. Derudover er det must’s på min December-liste at nå at bage lussekatter (imorgen måske? meget passende nu det er Lucia-dag), vanillekranse og lave flødekarameller. Det hører sig nemlig til, når det er jul på Kajen. I sidste weekend fik vi sat lys op og jeg diskede op med æbleskiver og et alternativ til glögg (som ikke er Skjortens stor-favorit) – varm kakao med kanel-vodka og skumfiduser. Mhmm.. Det smager af jul kan I tro. Og luner godt – på mere end én måde;) Opskriften er simpel: tilsæt et skvæt vodka med kanel til din varme kakao (jeg brugte Smirnoff Gold, hvori der ovenikøbet plasker små stykker 23 karat bladguld rundt.. meget julet) og pynt med skumfiduser, chokoladeknapper og drøs med lidt ekstra kanel på toppen. Mhmm… Glædelig jul:)

JUL PÅ KAJEN <i>- varm julekakao med procenter</i>

 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top