Du læser nu
BOLIG – Kajen i COSTUME

BOLIG – Kajen i COSTUME

BOLIG <i>- Kajen i COSTUME</i>

 

Costume har været på besøg på Kajen og snakket lidt om det med boligstil og indretning.. Jeg har svaret – efter bedste evne… Mens jeg var lidt benovet over at jeg overhovedet blev spurgt. Mig. Og Costume. Jeg kan huske da jeg som 15årig fik mit første Costume og med store øjne bladrede igennem siderne. Hårhhåårh… Nu og gad de se mig. Og Kajen. Hm. Den er blevet rigtigt fin, den lille artikel og I kan finde den HER.

Reaktionen herhjemme gik på noget á la: “Modeblogger!”, fnøs Skjorten grinende, da han læste overskriften. “Nu kan du altså ikke løbe fra det!”, fortsatte han.. Jeg grinede. Og trak på skuldrene. Som bloggen er blevet fler-facettet med årenene (engang imellem tænker jeg, at det ikke kun er bloggen, der er blevet det.. men også mig selv.. det er vel det der sker.. altså – det er vel dét, det er, at blive voksen.. at blive fler-facettet.. if that’s even a word.. nå.. sidespor..) er kategorien blevet mindre vigtig. Jeg er bare agurk… and I like to eat, travel and wear pretty shoes.

 Kommentarer (12)
 • Det er netop dine facetter der gør, at jeg har været et trofast læser de sidste fem år (..shit mand, tiden flyver)!

 • Jeg er også virkelig pjattet med din fine barvogn og er derfor ligeledes meget interesseret i at høre om det er et særligt mærke? Jeg har søgt på Dba, men der skal man vist være mere end ualmindelig heldig for at få fingre i en magen til din 😉

  • Hej Camilla

   Desværre ikke – det er en gammel sag, og der er ikke noget mærke. Jeg søgte bare på ‘barvogn’.

   KH

 • Din barvogn er simpelthen så flot. Min kæreste og jeg er helt vilde med det. Derfor ville jeg høre om man var så heldig, at der stod et mærke på den? Så det var muligt selv at lede efter et magen til/lignende 🙂

  • Hej Christina

   Nej desværre ikke – det er en gammel sag (antik?!), så der er ikke lige noget mærke:(

   Prøv løbende på DBA og Lauritz, vil være mit bedste råd.

   KH

  • Tusind tak <3 Tjow.. Lige nu er der lidt julet og kaos-agtigt på grund af spisebords-byggeri, men måske efter jul? Det kunne være meget hyggeligt 🙂

 • Som læser er jeg glad for at det ikke kun er mode herinde. Jeg elsker dine tips til f.eks. redigering af billeder, opskrifter, inspiration til indretninger og så videre. Men selvfølgelig også moden 😉 En god blanding af alt det bedste! GOD weekend 🙂

  • Du er så sød Laura – tusind tak. Jeg er glad for at du læser med, og for at du så flittig kommenterer. Det betyder mere end du tror!!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top