Du læser nu
JUL PÅ KAJEN – at hente juletræ i skoven

JUL PÅ KAJEN – at hente juletræ i skoven

JUL PÅ KAJEN <i>- at hente juletræ i skoven</i>

Sikke en smuk solskins-weekend det har været og er. Det føles som om det har været gråvejr i flere uger. Storm, regn, gråt. Men igår vågnede vi til smukt solskin og en klar blå himmel.. Det måtte udnyttes. Vi drønede ud af byen. Nordpå. Op til skovene. Spiste frokost hos mine forældre og fandt en juletræssælger i skovkanten. Det skulle bare være et lille træ, skrev jeg forleden. Og det var også meningen. Men så står man derude og bliver grebet af stemningen og med hjem kom 1.5m juletræ, der nu står og pynter fint på Kajen. Mhmm. Glædelig jul <3

JUL PÅ KAJEN <i>- at hente juletræ i skoven</i>

JUL PÅ KAJEN <i>- at hente juletræ i skoven</i>

JUL PÅ KAJEN <i>- at hente juletræ i skoven</i>

JUL PÅ KAJEN <i>- at hente juletræ i skoven</i>

 

 Kommentar (1)
  • Åh, sådan noget her får mig til at længes efter både at have bil, bedre plads til juletræ OG forældre i nærheden. Jeg komme ikke hjem til mine forældre før den 22., og på det tidspunkt er juletræet nok allerede købt, selvom det kunne være så hyggeligt at bruge en dag på at lede efter det perfekte juletræ med hele familien og afslutte det med gløgg og æbleskiver hjemme i varmen. Som i gamle dage før jeg flyttede væk og blev voksen.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top