Du læser nu
INSPIRATION – DIY idéer til nytårspynten

INSPIRATION – DIY idéer til nytårspynten

INSPIRATION <i>- DIY idéer til nytårspynten</i>

Efter jul kommer nytår, og selvom vi ikke engang har passeret juleaften er jeg allerede gået igang med at tænke lidt over nytårspynten. Vi skal holde nytår hos nogle venner. Egentlig havde vi tænkt at holde det selv, men måtte på et tidspunkt erkende, at vi ikke havde overskud til det – der er mange juleplaner der skal gå op i en højere enhed og vi ville ikke have haft tid til at strikke en ‘ordentlig’ nytårsfest sammen. Heldigvis har vi venner, der kan den slags. Og jeg har tilbudt min hjælp som pynt-ansvarlig (.. det bedste job, hvis I spørger mig)… Jeg har derfor været i gang på Pinterest (I kan finde alle ovenstående billeder, plus nogle ekstra på mit nytårs-board), og har suget inspiration til mig.. Det bliver noget med sort, guld og hvid, og de første sager er allerede på plas. Til lys og glas kommer jeg til at stjæle glimmer-idéen på nederste billede (billige dekorative glas, har jeg skrevet om her) og derudover har jeg været ude og købe fine sugerør med guldstriber, samt guldpapir til at lave nogle fine vimpel-guirlander, som øverst til højre. Sidst men ikke mindst har jeg været igang i Photoshop, hvor jeg (helt skamløst) har kopieret de fine stjernekaste-holdere (?), tilføjet en linje til at skrive navn og – voila – så er der fine dekorative bordkort. Jeg har uploadet filen hér, så den er lige til at skrive ud på en farveprinter (på noget tykt hvidt papir), hvis nogen vil være med til at stjæle idéen:) Nu mangler jeg bare servietter, ballonner, blomster og og og og… 😉 Happyyyy New Yeeeeear!

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top