Du læser nu
OPSKRIFT – Avocado-toast med pocherede æg

OPSKRIFT – Avocado-toast med pocherede æg

OPSKRIFT <i>- Avocado-toast med pocherede æg</i>

Jeg ved ikke om det er en modreaktion på alle december-kagerne, at lysten til pludselig at lave og (ikke mindst) dele idéer til rigtig mad er dukket op. Det her er en rigtig frokost-favorit. En weekend-favorit. Egentlig kan det også bare være en let og hurtig aftensmad på dage, hvor energien ikke lige er til de helt store udfoldelser. Når vi er i New York spiser jeg altid avocado-toast, hvis det er på menuen – og således inspirationen til dette indlæg. Mhmm.. En favorit.

Opskrift – Avocado-toast med pocherede æg

  • 2 skiver godt surdejsbrød
  • 1 moden avocado
  • 2 æg
  • frisk koriander
  • lidt chili-krydderi

Rist brødet, skær avocadoen i skiver og læg den på brødet (that’s the easy part). De pocherede æg kan godt afskrække, men det er ikke svært. Bring en gryde vand i kog. Tilsæt lidt almindelig lagereddike (ca en halv deciliter). Slå et æg ud i en lille skål. Sæt vandet i gryden i rotation med en ske – der skal ligesom være en lille vand-tornado i midten af gryden. Hæld forsigtigt ægget ned i midten af ‘tornadoen’. Vandets rotation vil få ægget til at samle sig om sig selv. Lad det koge i ca. 3-4 minutter afhængigt af hvor blødt man kan lide det. Tag dem op af vandet med en hulske og lad det lige dryppe lidt af inden det placeres på avocado-toasten. Pynt med chiliflager og frisk koriander. Mhmm…

OPSKRIFT <i>- Avocado-toast med pocherede æg</i>

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top