Du læser nu
NEW IN – Isabel Marant Nowles

NEW IN – Isabel Marant Nowles

NEW IN <i>- Isabel Marant Nowles</i>Årets julegave fra mig til mig – et par Isabel Marant Nowles vinterstøvler. Jeg prøvede dem i Isabel Marant-butikken i New York – mest bare for sjov. Det var ikke tanken, at jeg skulle have dem…. Men så snart mine fødder gled ned i dem var jeg ikke længere i tvivl.. Nogen pointerede at de var sådan en slags hybrid mellem mine weekend-lammefutter og mine Bobby’er, hvorfor det vel var så tæt på at være ‘meant-to-be’ som noget kan være… Jeg var (og er) tilbøjelig til at være enig og således var sagen jo klar.. Jeg købte dem ikke med det samme – både fordi jeg godt kan lide at sove på store køb, men også fordi Isabel Marant koster nærmest det dobbelte i USA og det er jo helt skørt… Istedet ventede jeg til vi kom hjem og klikkede dem derefter hjem lige her (de fås i flere størrelser her).

NEW IN <i>- Isabel Marant Nowles</i>

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (5)
  • Flotteste vinterstøvler! Hvordan er de i str? Har selv bobby i 37 der passer perfekt, men er usikker på om jeg skal tage nowles i 38, pga. foer og evt. et par ekstra sokker..
    Mvh. Clara

  • Pæne. Minder meget om dem fra Ganni eller er det omvendt? Well,jeg hopper i Ganni´erne i stedet. men lækre og pæne, det er de 🙂

    • Ja, dem fra Ganni har jeg også overvejet – jeg tror, at Ganni har søgt inspiration fra Nowles (ihvertfald hvis min tidsregning er rigtig… ikke givet), men who cares. Begge par er fine 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top