Du læser nu
OUTFIT – Vero Moda jeans og Isabel Marant støvler

OUTFIT – Vero Moda jeans og Isabel Marant støvler

OUTFIT <i>- Vero Moda jeans og Isabel Marant støvler</i>

Affiliate: Isabel Marant Nowles boots // Vero Moda jeans // Forever21 sweater (similar) // Asos Coat // Old beanie (similar)

 Hehe.. Jeg synes lidt jeg ligner en lille skov-smølf på de her billeder. De er fra, da vi var ude og hente juletræ i weekenden, og skoven stod så smuk i det lave eftermiddags-lys. Jeg ville ønske, at vi var bedre til at komme i skoven i weekenderne, for der er virkelig ikke noget bedre end at komme ud af byen og få noget frisk luft. Og få snakket sammen. Man får aldrig rigtigt snakket sammen i løbet af ugen, hvor der går lange arbejdsdage, vasketøj og hverdag i den… Eller.. Vi gør ihvertfald ikke. Nuvel. Måske et nytårsfortsæt med lidt flere skovture? Selvom jeg ikke rigtigt tror på det med nytårsfortsæt – who does, really?! Er der mon nogensinde nogen, der har lavet et nytårsfortsæt og faktisk holdt det?! Nå… Sidespor. Vi var i skoven i weekenden for at hente juletræ. Og det var virkelig pænt og rart. Jeg skulle nok bare være stoppet dér;)

OUTFIT <i>- Vero Moda jeans og Isabel Marant støvler</i>

 

OUTFIT <i>- Vero Moda jeans og Isabel Marant støvler</i>

OUTFIT <i>- Vero Moda jeans og Isabel Marant støvler</i>

 Kommentarer (6)
 • Jeg lavede et nytårsforsæt om, at jeg skulle løbe et halvmarathon før jeg fyldte 25 – og det skete sgu!

  Jeg er ret enig i, at man ikke får snakket så meget sammen i løbet af ugen. Vi gør det når vi lufter hund, men det bliver også nogle gange sådan noget “du laver mad, så lufter jeg hund imens”, så snakker man jo heller ikke sammen dér. Ellers gik snakken rigtig godt i går, da vi delte en flaske rødvin over aftensmaden, haha 😀
  Vi har faktisk før snakket om, at når man så endelig fx tager ud og spiser, fordi man så kan slappe af, ikke selv skal lave maden, ikke bliver forstyrret af fjernsyn osv. – så kan man sgu ikke finde noget at snakke om! Så måske der bare er noget om, at snakken glider bedre under en gåtur.

  • Haha – men du er også så sej altså! Halvmarathon..

   Og jeg synes det virkelig – jeg ved ikke om det er en mandeting iøvrigt.. At de taler bedst, når de går?

 • Man skal sørge for at lave sjove nytårsforsæt, hvor man tilegner sig nye kompetencer.

  Sidste år var mit f.eks. at jeg skulle lære at rappe hele teksten til “Lose yourself” af Eminem, hvilket lykkedes. I år skulle jeg lære at jodle (i know; Crazey), og det er også lykkedes!
  Resultat: Jeg kan fyre noget mega-nice party underholdning af. Kan ikke bruge det til så meget andet, men det gør nu ikke noget 😉

  GLÆDELIG JUUUL <3

 • For mange år siden havde jeg et nytårsfortsæt om at fjerne makeup hver aften i ét år, før jeg gik i seng, og det holdt jeg, og gør det stadig i dag. Sidste år var mit nytårsfortsæt ikke at farve år i hele 2014, og det har jeg også holdt. Så det KAN lade sig gøre at holde nytårsfortsætter, så længe det ikke er de der kedelige nogle om at løbe og spise sundt 😉

 • Vi forsøger også helst at komme ud og gå nogle lange aftenture i løbet af ugen, fordi vi bare får talt bedre sammen, når vi er ude end når vi sidder sammen foran tv’et eller med hver vores computer på skødet. Selvom sådan nogle aftener selvfølgelig også er rare og nogle gange bare tiltrængte 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top