Du læser nu
BOLIG – et lyst julehjem

BOLIG – et lyst julehjem

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

BOLIG <i>- et lyst julehjem</i>

En lille billedstormfra julen på Kajen. Det er 4. søndag i advent og vi er dovne. Meget dovne. Planen er lidt at blive under dynen hele dagen. Måske afbrudt af en gåtur – hvis det ikke regner. Og kun måske. Skjorten har lige serveret varme croissanter og jeg har lavet kaffe og juice (squash, æble, appelsin, ingefær og citron).. Den er grøn, så jeg tænker, at den må have positiv effekt på sunhedsbarometret efter gårdagens julefrokost. Der er dømt morgenhår, klatter af gårdagens mascara på min højre kind, madprograms-marathon, tykke sokker og min nye julesweater, som jeg ellers havde svoret at jeg ikke skulle ud i (hvem andre end onkler og morfædre har den slags?!…. mig.. nu… obviously.. men altså..), indtil den hang i H&M nedsat til en hund og jeg blev grebet af stemningen. Nu er jeg nødt til at gå med den resten af julen for efter 2. juledag er den jo død. Indtil næste år. Nuvel. Det føles i hvertfald som jul. En mild snapsehovedpine flankeret af store mængder hygge og en julesweater – the quintessential Christmas, hvis I spørger mig. Rigtig god 4. søndag i advent derude – tænk hvor er december gået hurtigt!

 Kommentarer (12)
 • Jeg ELSKER at have en julesweater, og jeg går i min hele tiden nærmest. Det er bare så hyggeligt, varmt og lidt kikset alt sammen på samme tid 😀 Dit hjem ser super hyggeligt ud og stilrent ud – og er det nogle bløde pakker jeg kan skimte under træet? 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 • Jeg troede lige du havde kastet dig ud i den røde med snefnug på. Men den med hjertet købte jeg også i sidste weekend netop fordi den var sat ned. Og pæn selvfølgelig. Og med pailletter.
  God søndag
  //B

 • Jeg var godt nok også svært fristet af en julesweater i år, men måtte sande at det i sidste ende nok ville være spild af de penge jeg ikke engang har. Så jeg putter mig i stedet i min kæmpe store uldsweater, som også sparker lidt til julestemning – om ikke andet hjælper det i hvert fald med julemusik i ørerne. God doven søndag! Jeg må hellere bruge min på at skrive opgave…

  • Man skal aldrig bruge penge man ikke har, så det var fornuftigt disponeret. Håber opgaveskrivning gik fint 🙂

 • Det lyder, som en kopi af min dag – dog har jeg ikke nogen skjorte, men så klarer jeg den alene.
  Hvad ser I af madprogrammer? Jeg craver ny inspiration!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top