Du læser nu
ÅRET DER GIK – de 10 mest populære indlæg i 2014

ÅRET DER GIK – de 10 mest populære indlæg i 2014

Vi nærmer os langsomt afslutningen på 2014 – og selvom vi lige skal igennem julen, juledagene og nytåret først, så synes jeg alligevel, at man godt kan begynde at gøre lidt status allerede nu… I skal tids nok nå at blive trætte af ‘året der gik’-indlæg (jeg har altså et par stykker mere i ærmet, fx ét om mine egne yndlings-indlæg og om 2014-rejser.. og og.. så vent lige med at blive totalt trætte af dem lidt endnu;)), så hellere komme igang før det tager overhånd:)

I første omgang synes jeg det er meget hyggeligt, at kigge på tilbage på de mest populære indlæg i 2014 – det er lidt snyd, for som I måske kan huske, så skiftede vi systemer og adresser i august, og det betyder, at jeg kun kan tælle fra august og frem.. Nuvel – et gammelt indlæg har alligevel fundet vej til listen; jeg takker Google for hjælpen på dén konto;) Derudover bliver jeg virkelig glad af at se, at indlæggene er en blandet masse og ganske repræsentative for det generelle indhold – der er nogle opskrifter (på både kager og mere sunde sager), der er livstil, der er indretning, der er rejser, der er mode, der er lidt personligt og noget DIY. Det må være et tegn på at I kan lide bredden – og det er dejligt. Nuvel. I kan se listen nedenfor – er der nogen af jeres favoritter imellem? Eller mangler det måske på listen? Det er meget hyggeligt at høre hvad I synes var allerbedst i 2014:)

ÅRET DER GIK <i>- de 10 mest populære indlæg i 2014</i>

#1 {Opskrift på brændte lakridsmandler}

ÅRET DER GIK <i>- de 10 mest populære indlæg i 2014</i>#2 {Opskrift på rich & chewie chocolate cookies}

ÅRET DER GIK <i>- de 10 mest populære indlæg i 2014</i>

#3 {Rejser – weekendøjeblikke fra en weekendtur til Hamborg}

ÅRET DER GIK <i>- de 10 mest populære indlæg i 2014</i>

#4 {INSPIRATION TIL AFTENSMADEN – 6 nemme og sunde hverdagsretter}

ÅRET DER GIK <i>- de 10 mest populære indlæg i 2014</i>

#5 {3 TIP – der holder min løbemotivation oppe}

ÅRET DER GIK <i>- de 10 mest populære indlæg i 2014</i>

#6 {6 LADIES – du burde følge på Instagram}

ÅRET DER GIK <i>- de 10 mest populære indlæg i 2014</i>

#7 {BOLIG – om hvidmalede gulve}

ÅRET DER GIK <i>- de 10 mest populære indlæg i 2014</i>

#8 {INSPIRATION – 6 bud på sæsonens læderleggings}

ÅRET DER GIK <i>- de 10 mest populære indlæg i 2014</i>

#9 {EN STATUS – 7 hurtige til mig selv}

ÅRET DER GIK <i>- de 10 mest populære indlæg i 2014</i>

#10 {DIY – marmor i indretningen}

 Kommentarer (8)
 • Jeg var vild med dine indlæg om basissager i garderoben. Både det med læderleggins som vist her og så det med den perfekte sorte blazer osv. Begge dele har jeg heldigvis fået erhvervet mig her i efteråret 🙂

  Rigtig glædelig jul til dig og dine, Acie! Tak for en rigtig god blog – jeg nyder at følge dig!

  • Jeg må lave nogle flere basis-indlæg så – det er virkelig noget jeg tænker meget over, så det er jo egentlig skørt, at jeg ikke får skrevet lidt mere om det. Tak for reminderen Anne 🙂

 • Hey Acie.
  Tak for en skøn blog. Jeg nyder at følge med hver dag.
  Jeg synes indlægget om de skønne, naturlige og kurvede damer var FANTASTISK. Fordi jeg synes det var tiltrængt, og fordi ingen kan argumentere imod, at de er skide lækre, uanset de ikke er en size zero.

  • Hej Louise.

   Velbekomme – og jeg er glad for at du kunne lide det.. Jeg bliver lidt træt af begreber som ‘plussize’, og tænker lidt, at jeg har en helt særlig pligt i dette forum til at vise det mere diverse kvindebillede end måske ellers hersker i mode(blog)land..

   KH:)

 • Jeg kan slet ikke huske indlægget om læderleggins, men gad vide, om det ikke er det, der (uden jeg har været bevidst om det) har overbevist mig om, at jeg skulle have et par læderleggins?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top