Du læser nu
JUL PÅ KAJEN – de sidste forberedelser

JUL PÅ KAJEN – de sidste forberedelser

JUL PÅ KAJEN <i>- de sidste forberedelser</i>Så er tiden til juleforberedelserne ligeså langsomt ved at rende ud; men jeg ved godt, at mange af jer, der læser med, har travlt med karrierer, studier og en masse andet, og måske derfor ikke er helt i mål med julerierne endnu – do not dispair! Jeg har samlet et Pinterest-board med det bedste nettet kan tilbyde af julerier – her er alt fra inspiration til gaveindpakningen, opskriften på de bedste vaniliekranse, gratis printable julekort, inspiration til julepynten og små hyggelige DIY-projekter (som den virkeligt pæne foldestjerne på billedet), der lynhurtigt kan få enhver i julestemning. I burde altså kunne finde svaret på lige den (de?) dele af julerierne, der mangler før julefreden endegyldigt kan sænke sig:) Glædelig lille Juleaften!

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top